23.6.10

Ομόφωνα Εξεταστική για τα δομημένα ομόλογα

Και ενώ η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου των δομημένων ομολόγων καρκινοβατεί επί τρία και πλέον χρόνια, τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αποφάσισε χθες η Ολομέλεια της Βουλής, με ομοφωνία όλων των κομμάτων. Την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είχαν καταθέσει 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το Δεκέμβρη 2009.
Η Εξεταστική Επιτροπή, μετά από σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου που έγινε αποδεκτή, θα απαρτίζεται από 19 μέλη και θα εκπροσωπείται αναλογικά, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων καθώς και των ανεξάρτητων βουλευτών.
Με το κόλπο των δομημένων ομολόγων, έγινε καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων προς όφελος φίλων και ημετέρων. Θα έρθουν επιτέλους στο φως τα πορίσματα Ζορμπά, τα οποία κάνουν λόγο για παραγωγή πολιτικού χρήματος και τα οποία είχε καταχωνιάσει ο τότε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς.

1 σχόλιο:

  1. Με τα ομόλογα φάγανε τα €33 δις των ταμείων και δημιουργήθηκε η ανάγκη για σφιχτό ασφαλιστικό. Καλό θα είναι, μόλις αποδοθούν ευθύνες, έστω και πολιτικές, εμείς να έχουμε το Μ4 (και το grenade launcher) γεμάτα. Και απασφαλισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.