15.6.10

Οι αυτοπροτάσεις και οι ετεροπροτάσεις μελών του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προθεσμία που είχε δώσει το ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος όσων επιθυμούν να διεκδικήσουν την θέση του Δημάρχου του Αντιπεριφερειάρχη και του Περιφερειάρχη και για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης είχαμε αρκετές αυτοπροτάσεις και ετεροπροτάσεις, ενώ πιο «μαζεμένα» ήταν τα πράγματα για τον Δήμο Ξάνθης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης εκδήλωσαν το ηλεκτρονικό τους ενδιαφέρον οι Αλεξανδρής, Κογιομτζής, Λασκαράκης, Παντελίδης, Ανανιάδης, Παύλου και Σαββίδης, ενώ ετεροπροτάθηκαν οι Αλεξανδρής, Λασκαράκης και ο πρώην υπουργός Απόστολος Φωτιάδης.
Στην Ξάνθης εκτός από την αναμενόμενη υποψηφιότητα του Χρήστου Πούλιου, η έκπληξη προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γιώργο Μπατζακίδη που κατέθεσε σχετική αίτηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν υπήρξε και μια τρίτη αίτηση από τον Ευγένιο Καλοτραπέζη. Η έκπληξη για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, όπου υπάρχει η δεδομένη αίτηση του Φώτη Καραλίδη, προήλθε από το δημοσιογράφο Παναγιώτη Πεντζουρίδη που υπέβαλε σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.