13.3.14

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης στη Δράμα

Στη Δράμα θα βρίσκεται ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, με σκοπό να παρουσιάσει το βιβλίο του «Παράγων Ελλάς – Οι ελληνικές αξίες για μια νέα Ευρώπη».
Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος των «Έλλήνων Ευρωπαίων Πολιτών», πραγματεύεται την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Με μια διαφορετική ματιά, προσεγγίζει και αναδεικνύει τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Μέσα από την εξιστόρηση γεγονότων και παραδειγμάτων, το βιβλίο στοχεύει να αναδείξει τον ρόλο της Ελλάδας όχι ως θύματος, όπως θέλουν πολλοί να την παρουσιάζουν, αλλά ως πηγή έμπνευσης και αναγέννησης.
Το βιβλίο θα προλογήσουν ο Στέφανος Γεωργιάδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και ο Τάσος Πούλιος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος, Σπύρος Λάτσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας (Βερμίου 2 και 1ης Ιουλίου). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.