1.3.14

Πόσο μπροστά βλέπει η ΔΗΜΑΡ…

«Οι εξελίξεις στην Ουκρανία συνιστούν θετικό βήμα», γράφει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς! Την ίδια ώρα ο γνωστός ακροδεξιός Αρσένι Γιατσιένιουκ, νέος πρωθυπουργός της χώρας, χαιρετά ναζιστικά το πλήθος. Πόσο μπροστά βλέπει αυτή η ΔΗΜΑΡ…

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/14 12:00

    Ακροδεξιοί φανφαρόνοι έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με αναλύσεις τι σκέφτεται κάθε δευτερόλεπτο ο Πούτιν και με ένα ποτάμι λέξεων από κάτω το στηρίζουν εξηγώντας και σε εμάς που είμαστε άσχετοι

    Έχουν εμπειρία από το 1974 που επί 3 μέρες πριν το BBC μετέδιδε ότι οι τούρκοι πλέουν προς Κύπρο και η ελληνική ακροδεξιά πλατσούριζε στις αμμουδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/14 12:11

    Σύντροφοι. Επιτέλους. Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια είναι έτοιμα να εκτοξεύσουν ελευθερία στους πλανεμένους Ουκρανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/14 14:55

    Ω βεβαια... η ΔΗΜΑΡ ειδε "φιλοευρωπαϊστες", ο ΣΥΡΙΖΑ ειδε "αυθορμητους διαδηλωτες", οι αναρχικοι μας ειδαν "αντεξουσιαστες" κτλ κτλ - τωρα που αποδειχθηκε πως προκειται για τα μπασταρδα του Χιτλερ οι μονοι που δικαιουνται να πανηγυριζουν ειναι τα αδελφα κομματα, Ν.Δ. και Χρυση Αυγη...

    Οι υπολοιποι, περαστικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 10:19

      Πρόκειται για τα ίδια μπάσταρδα που με το χάιδεμα του Σαμαρά, και παρείτσα με τους ΣΥΡΙΖΑίους το έπαιζαν "αγανακτισμένοι" μόνο και μόνο για να δυσκολλεψουν τον Παπανδρέου να πετύχει και φυσικά να πετύχει το μνημονιο. Οι εχθροί της Δυσης. Όσο κι αν στην ειδική ουκρανική περίπτωση εμφανίζονται σαν δήθεν φιλοδυτικοί επειδή είναι υποχρεωτικά αντιρώσοι... Τους συγκινεί ο αντικομμουνιστής Πούτιν μεν αλλά σαν ρώσος είναι παραδοσιακά εχθρός των εθνικιστών Ουκρανών. Είδες πόσο περίπλοκες είναι οι ταμπέλες;;; Δε βγάζεις άκρη.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/14 15:09

    Ας δούμε και την άλλη διάσταση στα εν Ουκρανία τεκταινόμενα διότι νομίζουμε ότι είμαστε μάγκες.
    Στα ανομοιογενούς εθνικής συστάσεως κράτη έχει εθνικούς διχασμούς και εδαφικές διαιρέσεις.
    Στα ομοιογενή και ομόδοξα κράτη έχει "Δεκέμβρηδες", "πλατείες" με συνθηματολογία σαν έτοιμη του κουτιού από το πουθενά με προτροπές για "ΚΡΑΙΜΑΛΑΙΣ", όπως φυσικά και καλοκαιρινές πυρκαγιές με 160 φωτιές τη μέρα. Και να σου λεν πως φταίνε οι ΕΒΡΕΗ και να τους πιστεύεις χαζέ νεοέλληνα. Αρκεί να υποσχεθούν σε ένα παρλιακό παιδάριο ότι θα κάνει ότι δεν έκανε ο Ζαχαριάδης 70 χρόνια πριν. Κάτι σαν το "πλήρωμα του χρόνου" αλλά για άλλη θρησκεία ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 10:23

      Τετοιο παραληρημα, μονο ο ΚΚ2 του "Παρατηρητηριου"... κανεις αλλος!

      ΥΓ. μαλακες μην τον καμαρωνετε, στειλτε του κανεναν ψυχιατρο να τον δει - το παιδι εχει στ αληθεια προβλημα ...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/14 15:36

    Τί παραξενεύεστε; Ο πυρήνας του Ναζισμού στην Ελλάδα είναι η ΔΗΜΑΡ. Στο πρόσωπο της Ρεπούση προστατεύει το θεμέλιο του Ναζισμού: τον Κεμαλισμό-Νεότουρκους οι οποίοι ήταν η έμπνευση του Χίτλερ και των Γερμανών. Εκπαίδευσαν τους Τούρκους κατά των Ελλήνων, Αρμενίων κλπ, έμαθαν από τις σφαγές και έκαναν τις δικές τους σφαγές το '30 και '40. Η ΔΗΜΑΡ είναι οι ηγέτες του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Οι χρυσαυγίτες είναι κωλόπαιδα κολλεγίου μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 10:21

      Ταμπελίτσες ταμπελίτσες ταμπελίτσες

      όποιος δεν φωνάζει δημόσια "στην κρεμάλα ΚΕμάλ και κεμαλιστές" αυτόματα βαφτίζεται "κεμαλιστής γενοκτόνος", και έτσι η Ρεπούση και η δΗΜΑΡ γίνονται υπάνθρωποι χειρότεροι από τους ναζιστές...

      Μου θυμίζει τη Β. Κορέα που αν ΔΕΝ κλαις γοερά και επιδεικτικά στην κηδεία του ηγέτη εκτοπίζεσαι.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/14 15:36

    Ο Πούτιν κατέλαβε την Κριμαία χωρίς αντίσταση και χωρίς καν να έχει απειλήσει κσνείς τους ρωσόφωνους (ορισμένοι από αυτούς σάπισαν στο ξύλο τους όποιους άλλους) ή τη ρωσική βάση. Ο Ομπάμα του ζήτησε να αποσύρει τα στρατεύματά του. Το Κίεβο έθεσε σε συναγερμό τις (αδύναμες) ένοπλες δυναμεις του. Οι υπουργοί εξωτερικών της Ένωσης συνεδριάζουν αύριο στις Βρυξέλλες.Προηγήθηκε ένας απίστευτος ρωσικής προέλευσης τηλεοπτικός πόλεμος προπαγάνδας, κυρίως εδώ.

    Ταυτόχρονα στη Βενεζουέλα η "αριστερή" κυβέρνηση που τ΄σο συγκινεί τον Σύριζα, συνεχίζει να καταδιώκει τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτες. Το ίδιο κάνει και ο Ερντογάν στην Τουρκία, για δες άσχημο τέλος...

    Ως προς αυτά, εδώ τα γνωστά : οι Ουκρανοί είναι ναζί (υπάρχουν εκεί όπως και εδώ ένοπλοι προκλητικοί ναζί αλλά οι Ουκρανοί δεν είναι ναζί ), οι διαδηλωτές στη Βενεζουέλα είναι αντιδραστικοί, οι δυτικοί είναι "ιμπεριαλιστές" και οι Ρώσοι "φιλειρηνικοί". Όσο για τους Τούρκους, ας τα βρούν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/14 22:51

    Ο Αλέξης πήγε στη Βενεζουέλα. Αυτή κατάρευσε.
    Πήγε στην Αργεντινή, αυτή διαλύεται.

    Δεν μπορεί! Πρέπει να ήταν στο Καραϊσκάκη. Μόνο έτσι εξηγείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/14 22:53

    Η αμήχανη στιγμή του Ψεκασμένου που ισχυρίζεται ότι η Πούτιν σώζει την Ουκρανία από το ΔΝΤ, όταν του λένε ότι μέλος του ΔΝΤ είναι και η Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/3/14 10:39

    0-3 Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό; Να δω τι άλλο θα σκεφτεί ο σατανάς ο Πούτιν για να μην ασχολούμαστε με την Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.