14.3.14

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής για την ιδιωτικοποίηση της παραγωγής και εμπορίας της ΔΕΗ

Με αφορμή την έναρξη διαβούλευσης για την ιδιωτικοποίηση του 30% της παραγωγής και εμπορίας της ΔΕΗ, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με την έναρξη της διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», γίνεται δυστυχώς προσπάθεια για την εκποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ στην Κομοτηνή και αφορά στον ΑΗΣ της Κομοτηνής, εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, άμεσα συνδεδεμένου με το φράγμα της Γρατινής.
Ο Δήμος Κομοτηνής και εγώ προσωπικά, δεν μπορούμε παρά να είμαστε κάθετοι αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο. Τόσο γιατί πρόκειται για ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας που σχετίζεται άμεσα με την περιοχή μας, όσο και γιατί αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να ακυρώσει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου μας, με παρεμβάσεις που μόνο οφέλη μπορούν να έχουν για την περιοχή μας.
Σαν Δήμος, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε λοιπόν στο ενδεχόμενο ακύρωσης του σχεδιασμού αυτού, με την ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα, πέρα από τα αναπτυξιακά οφέλη για τον Δήμο μας, να χαθούν και υπερπολύτιμες θέσεις εργασίας. Συντασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των εργαζομένων που αντιδρούν στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο και δηλώνουμε ότι θα αντιταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στον επιχειρούμενο αιφνιδιασμό για το μέλλον της περιοχής μας».

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/14 17:46

    Πώς το είπατε αναπτυξιακός σχεδιασμός του Δήμου μας?
    Πότε τον ανακαλύψατε?
    Η ΔΕΗ τι σχέση έχει με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό που ΔΕΝ κάνατε?
    Για να πληρώνουμε κι άλλους Φωτόπουλους και τα εκατομμύρια της ΓΕΝΟΠ και τις εκδρομές των δεητζήδων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/14 03:10

    O υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ χρόνια τώρα δημοτικός σύμβουλος που ήθελε να γίνει και δήμαρχος αφού ο κουμπάρος τον πήγε στην ΔΕΥΑΚ Καβάλας για να μπορεί να είναι αντιδήμαρχος (εδώ τα καλά τυριά και μακαρόνια) επειδή δεν μπορεί αυτήν την φορά να είναι υποψήφιος γιατί εν τω μεταξύ ξαναγύρισε στην ΔΕΥΑΚ από την Καβάλα πιέζει να βάλει την σύζυγό του υποψήφια μην μείνει η δημαρχία χωρίς το σόι τους.Κι όσο δεν κάθεται το σενάριο τόσο βρίζει και ψευδολογεί.
    Αμα το δεχτεί ο δήμαρχος θα γελάσουμε πολύ γιατί όσα λέει σε δημοσιογράφους και σε φίλους του θα βγουν στην φόρα και τότε βάι βάι βάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρά Λεμονιά15/3/14 16:19

    Καιρό έχουμε να σε δούμε Δήμαρχε.
    Αυτό σημαίνει ότι δουλεύεις ακατάπαυστα και δεν σου μένει χρόνος για επικοινωνιακά πράγματα.
    Μπράβο!
    Άλλωστε δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αφού τα έργα σου μιλάνε από μόνα τους.
    Ποδηλατόδρομοι, ποδηλατόδρομοι, και ξανά ποδηλατόδρομοι, με αποτέλεσμα την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας και της αγοράς της πόλης.
    Μπράβο και ξανά μπράβο Δήμαρχε.
    Ρε μπας και άρχισε η ανάπτυξη από την ακριτική Ροδόπη !?!?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/14 10:55

      Κυρα Λεμονιά όλη η τετραετία του Πετρίδη αυτή ήταν.
      Βρήκε μερικά εκατομμύρια ευρώ και τα έκανε ποδηλατόδρομους.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/14 11:15

    ΡΕ ΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ?ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/14 20:36

    ΞΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΜΑΚΑΚΙΑΣ!!!! Η ΑΛΛΙΩΣ¨"ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ"!
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

    Υ.Γ ΒΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ (ΝΑΙ ΕΣΥ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΑΑΑΘΕΣΕ) ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΥΡΑ ΛΕΜΟΝΙΑ", ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα σε "φάει" Δήμαρχε, εσένα και τα συγγενικά σου πρόσωπα. Το είχε γράψει ένας σχολιαστής παλιά. ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. Όσο για την "Κυρά Λεμονιά" ψάξε μέσα στο ψηφοδέλτιο του! Άντε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/14 19:26

    Ίσα ρε Δημαρχάρα με τα αναπτυξιακά σου σχέδια. Αφού ρήμαξες τη πόλη με το φοβερό όραμα του ποδηλατόδρομου, αφού μοίρασες κατά πως βόλευε τα παραλιακά, αφού χάρισες δημοτικά ακίνητα σε συλλόγους ενώ πληρώνεις διαμερίσματα για τους υπαλλήλους σου, αφού μάζεψες όλη τη βλακεία του κόσμου γύρω σου για να φαίνεσαι σαϊνι ε... είπες ν΄ασχοληθείς με τη ΔΕΗ. Καυμένη ΔΕΗ ήρθε η σειρά σου να σωθείς απ το σουπερμαν ΠΕΤΡΙΔΗ. Πρόσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/3/14 00:18

    Παταμε πάνω στους αγωγους του αερίου και το δίδυμο Πετρίδη-Καρασταυρου θέλει να χρησιμοποιήσει αγγιναρες με κουκια ως καυσιμο υλη στην τηλεθερμανση που οραματίζονται για την θέρμανση της πολης. Ζήτω τα σαϊνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/3/14 00:55

    τα ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ....Δημαρχουκο τζαμπα μαγκα σε κανουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.