9.3.14

Καταγγελία αναγνώστη για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Κρομμύδα

Μας ήρθε καταγγελία στο email μας, για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Κρομμύδα, την οποία δημοσιεύουμε, όπως έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές στα 7 χρόνια λειτουργία της Piazza del Popolo. Η καταγγελία έχει ως εξής:
«Επειδή το θράσος περισσεύει σε αυτή την πόλη θαυμάστε το έκθεμα του δικαστηρίου της Τρίτης. Η φωτογραφία τα λέει όλ , τα σχόλια δικά σας. Σας στέλνω και όλο το έκθεμα το οποίο μπορείτε να δείτε και στον πίνακα ανακοινώσεων. Σας παρακαλώ να το βάλετε στο site διότι πρόκειται για δημόσιο έγγραφο, με το οποίο θα μάθει ο κόσμος γι’ αυτό τον κύριο που θέλει να μπει στο δήμο. Σας ευχαριστώ».

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/14 12:14

    Ψηφο λοιπον στον Φωτιαδη!!!!!!!!!!!
    τωρα καταλαβαινω γιατι εβγαλε ανακοινωση εναντια στον Γιαννακιδη
    εχουν αυτοι οι δυο τιποτε κοιν;;;;;
    Εμπρος λοιπον στον χρυσο δρομο που χαραξε ο Φωτιαδης με κρομμυδα και κοζαρη χωρις οραματα και στοχους για την αλεξανδρουπολη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/14 14:42

    Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιοζηδες να σπιλώνετε συνειδήσεις ανθρώπων και προσωπικοτητων. Τόσο βρόμικα και ύπουλα. Τοσο ΣΥΡΙΖΟ-ΔΕΞΙΑ παίζεται μπάλα. Τα χρυσωρυχεία σας μάραναν και οι υποψήφιοι του Λαμπάκη που είναι υπέρ της επένδυσης (Γοδοσίδης).
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ο κύριος Γιαννέλος γιατί παύθηκε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/14 20:15

    ΝΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ!!! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ PIAZZA ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/14 17:40

    Από πότε αποτελεί η κοινοποίηση δημοσίου εγγράφου καταγγελία.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ας το παρουν χαμπαρι οποιοι θελουν να κρυβονται οτι θα βγαινουν τα απλυτα στη φορα. Ξέχασαν να βάλουν στο έκθεμα το "κατα συρροή κλέφτης και αποδέκτης κλοπιμαίων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/14 17:41

    Ο άνθρωπος δεν εχει ουτε αρχη ουτε τελος. Μπραβο στο Piazza del popolo που ανεβαζει αληθειες και στον αναγνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/14 17:43

    Αυτά είναι πταίσματα εδώ έχει καταπατήσει τη δημοσια-δημοτικη γη για τουλαχιστον 20 χρονια υπαρχει αποφαση του δημαρχου αναρτημενη στη διαυγεια για τον Νο2 κυριο της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/14 17:45

    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΠΌΣΟ ΔΕ ΤΑ ΔΙΣΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΑΝΕ , ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/3/14 18:06

    ΕΛΕΟΣ υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον Κρομμύδα , τον μέγιστο κλεπταποδοχο της πόλης , έχει βοήξει ο ντουνιάς με τα σιδερα του ΟΣΕ και αμεσως βγηκατε να τον στηριξετε για μια μικροκλοπη -κλεπταποδοχη. Αυτά ειναι πταισματα. ΅Ειναι γνωστός σε ολους τους κυκλους πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/3/14 18:09

    Καλά ο άνθρωπος μπορεί να έχει το μεγαλύτερο φάλεκο στην πόλη σε αστυνομία και δικαστήρια. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει άγνωστε υπερασπιστή του κλέφτη. Μάλλον θα σου έταξε θέση στη δημαρχεία ή κανένα χαρτζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/3/14 18:12

    Χαχα ευτυχώς ειπάρχει και Θεός και βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα Κρομμύδα είσαι πολύ λερωμένος. Μου θες και δημαρχιλίκια πες για την παλιά σου μάντρα που πήγες να φας από το δημόσιο ΚαΤΑΠΑΤΗΤΗ έλα βγες στο γκατζόλι βαρεθήκαμε να βλέπουμε το ίδιο βίντεο , πες μας, πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/3/14 18:15

    ¨Ενα ένα βγαίνουν στη φόρα και ο Φωτιάδης τον έχει ακόμη υποψήφιο, μάλλον έχουν κάνει τη μοιρασιά οι δυό τους και ο κόσμος τους έχει για καλούς μπράβο popolo βάλε κι άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/3/14 18:25

    Εύγε στο διαχειριστή της σελίδας δεν είναι τυχαίο που όλο τον 2ο κύριο έχουν μονίμως στο δικαστήριο, πριν λίγο καιρό είχε δικαστήριο για την πτώχευση της εταιρείας του. Τελικά δεν πρέπει να έχει ευρώ στην τσέπη του γι αυτό κλέβει. Αλλά στο δήμο τι θέλει άραγε να κάνει. Έχω απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/3/14 18:26

    ΦΩΤΙΑΔΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/3/14 18:27

    Αυτός λοιπόν θα μπει στη δημαρχεία της πόλης . Είμαστε καλά; τον έχει ο Φωτιάδης ακόμη υποψήφιο ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/3/14 18:31

    Λακη βγάλτον αμέσως αλλιώς ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ λέει ο λαός , Αλλιώς είσαι όμοιος του ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ οι παροιμίες πολλές και ο λαός σοφός ΔΕ ΤΑ ΤΡΩΜΕ πλέον . Ο Βατοπεδινός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/3/14 18:32

    Αφήστε μας με τον Κρομμύδα . Τον ξέρουμε πλέον όλοι ας τον χαίρετε η παράταξη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/3/14 19:24

    Απο εδώ και πέρα ο τίτλος για τους οπαδούς Φωτιαδη είναι "χρυσά" γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/3/14 20:07

    ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ……… ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ….. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΤΟΝ ΚΡΟΜΜΥΔΑ; ΤΟΝ ΚΟΖΑΡΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/3/14 15:36

    Πως ξέρεις εσύ"ανώνυμε" ότι αφέθηκε ασχολίαστο το θέμα της αργίας των εν ενεργεία και μη , δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων ....? Και βέβαια σχολιάστηκε στο ανάλογο άρθρο. Η επιλεκτικότητα κρύβει και δειλία, έχεις δίκο σ'αυτό. Αλλά προσωπικά μου τελείωσε. Ολα και όλοι πλέον με το όνομά τους και τα καμώματά τους και τις συνέπειές τους , αν θέλουμε αυτός ο τόπος να υγειάνει . Και κάτι ακόμη : εις πείσμα όλων όσων ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, πρέπει όχι απλά να επιβιώσουμε αλλά να ορθοποδήσουμε, να αποκτήσουμε αξιοπρέπεια και να γνωρίσουμε και να ασπαστούμε την ακεραιότητα του χαρακτήρα. Επιτέλους ας σταματήσουμε να σωπαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.