4.3.14

Ηλίας Σταυρίδης και Στέφανος Τζανίδης στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών

«Βαριά» ονόματα όπως μαθαίνουμε, κάνουνε την εμφάνιση τους στην παράταξη που θα διεκδικήσει το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών με επικεφαλής τον Γιάννη Σταυρίδη.
Ο Ηλίας Σταυρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών και ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τζανίδης, ο οποίος είναι γνώστης της αυτοδιοίκησης και χρήσιμο εργαλείο για κάθε διοίκηση. Τα συγκεκριμένα ονόματα τα επιβεβαιώσαμε και μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε, την ίδια ώρα που αρκετοί ακόμη νέοι άνθρωποι, επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες συσπειρώνονται γύρω από το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. Κάντε λίγο υπομονή και η Piazza θα σας δώσει κι άλλα ονόματα.
Βλέποντας την εξέλιξη αυτή, καθώς και τη διείσδυση του επικεφαλής στην περιοχή της Μαρώνειας, καθώς κατοικεί στο Δήμο, αλλά και τους συνεργάτες του που «αλωνίζουν» τις Σάπες, σίγουρα η παράταξη του Γιάννη Σταυρίδη είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη στις εκλογές!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/14 15:44

    ο χρυσος μας φερνει πιο κοντα Τζανιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/14 18:10

    Όποιος συνδιασμός φέρει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αλυχτήσ εεεε "μιλήσει" ήθελα να πω, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 23:50

      εσεις να φερετε την χοντροδικηγορινα την Μαρια παλια καραβανα την κολλητη του Ακη που λυσσαγε στις εποχες τις καλες και πλουτισε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/14 22:05

    νικο με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εισαι τωρα..παλι κολοτουμπα???Η νοδε επισημα στηριζει Σταυριδη αρα και συ με την ΝΟΔΕ..Α ρε Μορφακιδη εισαι γιαγαντας-μεγαλη μεταγραφη ο Νικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/14 16:23

    γιατί δεν ρωτάς τους κατοίκους των Σαππών να μάθεις πόσο βάρος έχουν αυτά τα ονόματα;μήπως το βάρος μίγας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/14 16:24

    σε κουτσό άλογο ποντάρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.