4.3.14

Ο καιρός εμπόδισε αλλά δεν απέτρεψε τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στη Δράμα

Ο βροχερός καιρός της Καθαράς Δευτέρας δεν επέτρεψε την υλοποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων που είχε προετοιμάσει ο Δήμος Δράμας στον Λόφο του Κορυλόβου σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου. Ωστόσο, ο κόσμος αψήφησε τη βροχή και ανέβηκε στον Κορύλοβο, απόλαυσε τα πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα που διένειμε και φέτος ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ.
Συγχρόνως με την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου Χρήστου Νέζου, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος του Δήμου Δράμας, και την ζωντανή σύνδεση με το MEGΑ όλη η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο το έθιμο του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας στον Κορύλοβο όσο και τα παραδοσιακά Δραμινά προϊόντα. Η συνέχεια των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας δόθηκε στη Χωριστή, όπου ο βροχερός καιρός εμπόδισε την παρέλαση όλων των καρναβαλικών αρμάτων,  αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο να δημιουργηθεί, έστω και υπό βροχή,  μία φανταστική και ανεπανάληπτη καρναβαλική ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι χορό και μουσική, από τους κατοίκους της Χωριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.