5.2.14

Δυναμικό παρών αγροτών και κτηνοτρόφων στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής

Περισσότεροι από 1000 αγρότες και κτηνοτρόφοι απ’ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στη Κομοτηνή.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/14 17:40

    ουτε δήμαρχος ουτε περιφεριάρχης στο σιλλαλητίριο μας. δεν το ξεχνάμε. θα τα πουμε στις εκλογές. για τους βουλευτές δεν το συζητώ. καθάρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/14 19:41

      Στην δεξίωση του γερμανού έτρωγαν με χρυσά κουτάλια.Στις εκλογές θα φάν αυτό που τους αξίζει

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/14 17:52

    Mού τό είπε ένα ΑΓΡΟΤΟΠΑΙΔΟ σήμερα από τούς Σπαθάδες Τρικάλων:

    ''Κοίταξε,Γενάρη και μέχρι τέλη Φλεβάρη δέν γίνεται τίποτα σχεδόν στα Χωράφια.Αντί να κάθονται στα καφενεία και να παίζουν πρέφα,σού λένε.Δέν παίρνουμε τα τρακτέρ να πάμε στα μπλόκα,να κόψουμε και κανένα δρόμο,να στήσουμε και ψησταριές με κοψίδια,να περάσουμε καλά,να μας δείξουν και τα κανάλια.Καί πού ξέρεις.Πάντα κάθε χρόνο όλο και κάτι κερδίζουμε.Να δείς καί φέτος,πλακα-πλάκα οι καραγκιόζηδες οι Πολιτικοί μας θα κάνουν πίσω,όλο και κάτι θα κερδίσουμε.Τό τερπόν μετά του ωφελίμου.Είναι και χρονιά εκλογών,δημοτικές περιφερειακές.Για βλάκα τόν έχεις τόν Ελληνα αγρότη;;"

    Από τήν πηγή τό παραπάνω σχόλιο. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτά μου είπε αυτά γράφω. Σίγουρα υπάρχει αντίλογος αλλά για τα σχόλια αξίζει τουλάχιστον να αναφερθεί η γνώμη του νέου της αγροτιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/14 20:06

    τι εγινε ρε παιδια δεν μπορειτε πλεον να δηλωσετε ψεμματα οτι εχετε 1000 στρεμματα και χασατε τα εκατομμυρια?? κοπροσκυλα αγροτες να σας κρεμασουν πρεπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.