25.2.14

Επίσκεψη κλιμακίου του «Σπάρτακου» στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής

Το Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο του «Σπάρτακου» βρέθηκε στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κομοτηνής. Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας, καθώς και άλλα μέλη της παράταξης, αντάλλαξαν απόψεις με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και άκουσαν τα προβλήματά τους.
Το κυριότερο από αυτά έχει ασφαλώς να κάνει με την οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας, που αντανακλά άμεσα στη λειτουργία της αγοράς. Σχολιάστηκαν ωστόσο και άλλα θέματα που αφορούν στην πόλη, όπως τα οικονομικά του δήμου, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η ρύπανση, το πρόβλημα με τα αδέσποτα, κ.α.
Από την πλευρά τους τα μέλη του «Σπάρτακου» μνημόνευσαν τις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα αυτά, θέσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. «Καμία λύση πάντως δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί από τις ψευδοτύπως “ανεξάρτητες”, αλλά στην ουσία κομματικές γαλαζοπράσινες παρατάξεις, που είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνες για τη σημερινή άθλια κατάσταση και φυσικά παραμένουν εγκλωβισμένες στα γνωστά στεγανά και δεμένες χειροπόδαρα από “γραμμάτια”, άνωθεν δεσμεύσεις και λογικές συγκάλυψης» τόνισε ο Νεκτάριος Δαπέργολας. «Η πρωτοφανής επί 3 χρόνια αδράνεια και απραξία της νυν δημοτικής αρχής του Γιώργου Πετρίδη το απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά αυτό».
Τα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δράσεις της παράταξης και αποχώρησαν, δίνοντας και πάλι το μήνυμα της ανατροπής, ως μονόδρομου για την πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/2/14 18:48

    Δλδ αν επικρατήσει ο Σπαρτακος η ζωή μας θα γίνει καλύτερη γιατί τώρα είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα από τους ... προδότες και εξαγορασμένους πολιτικούς μας. Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή μας και το πώς πηγαίνει καθόλου, μα καθόλου, δεν εξαρτάται από τις επιδόσεις του Σπαρτακου; Ίσως είμαι ηλίθιος. Το παραδέχομαι. Δεν έχω το βάθος της πολύπλευρης μόρφωσης ενός Δαπέργολα, ή το ήθος και την ωριμότητα ενός Καλοδημίδη. Δεν έχω διεισδύσει στην ουσία των πραγμάτων όσο ένας Καραίσκος. Σίγουρα δεν με δονεί η ίδια φιλοπατρία με αυτούς. Ωστόσο, απλοϊκά, και βλέποντας το ... "κλιμάκιο" να επισκέπτεται τη δημοτική για να ... "ενημερώσει" και να "κάνει διάλογο" και να μας αποκαλύψει όλα αυτά τα εξόφθαλμα και συναρπαστικά για τους δαίμονες της φυλής και της χώρας μας, εντελώς απλοϊκά λοιπόν, γιατί άραγε μέσα μου σφίγγομαι βλέποντας ποιοι και σε ποια πολιτικοκοινωνική βάση επιθυμούν να αντικαταστήσουν (ως νέο ... ΕΑΜ βεβαίως βεβαίως) την παλιά σαπίλα; Μπρρρρρ, αντί Τσοχατζόπουλου και Καραμανλή, ΓΑΠ, Σημίτη, Ρουσόπουλου, ΠΑυλόπουλου, Πρωτόπαπα, Παπαντωνίου, Κουτσόγιωργα, Πάγκαλου, Βαρβιτσιώτη,Μεϊμαράκη, Laughαζάνη, Παπαδραχμούλη (και λοιπού στρατουλογλεζικού θίασου) και λοιπών μεταπολιτευτικών απολειφαδιών, αντί για Βαβατσικλή, Πετρίδη, Κωτσάκη κλπ κλπ κλπ τοπικών θα έχουμε ... ΑΥΤΟΥΣ;

    Μπρρρρ, η μούχλα και ο παλαιοκομματισμός του δραχμοΣπαρτακου (ο οποιος φλερτάρει με το φασισμό παρά κάποιες επιμέρους σωστές αλλά και μάλλον αυτονόητες διαπιστώσεις) φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν το παλιό; μπρρρρρρρ..... Τι Χρυσή Αυγή τι Σπάρτακος είναι νομίζω το συμπέρασμα, ή μια άλλη εκδοχή του Πρετεντέρειου πολυξερισμού. Σαν κακέκτυπο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/14 19:30

    Κλιμάκιο του Σπαρτακου καταμεσής στη μνημονιακή ΧΟύντα; Μήπως λέγαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω τόσο καιρό παλικάρια;

    Εσείς δε ωρυόσασταν ότι στη χώρα μας έχουμε φασισμό (look who's talking!!!) και ....Χούντα και σιγοντάρατε "επαγγελματικά" το φαινόμενο να υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως αυτό που έχουμε δεν είναι Δημοκρατία; Υπομονή παιδιά, ακούω πως θα βγούνε φθηνά εισιτήρια για Βενεζουέλα, Κούβα, Ρωσία, Ουκρανία. Εκεί να δείτε δημοκρατία. Από κει και την ... Κίνα περιμέναμε σωτηρία αντί της τρόικας κατ' εσάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/14 09:43

    Ορίστε. Φαγωθήκατε να κάνουμε επανάσταση το 1821. Τι καταλάβατε; Τώρα χρειαζόμαστε υπότιτλους στα τούρκικα σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/14 07:29

    Δαπέργολα και λοιποί σαλεμένοι ρωσόφιλοι του ... "ξανθού Γένους", αντισυριζαίοι αλλά φιλοκατρούγκαλοι (υπάρχει λέει ... "νόμιμη βία όταν κρίνουν πολίτες ή ομάδες πολιτών για αντίδραση"), φίλοι του Μίκυ Μάους εεεε του Θεοδωράκη, σορρυ, ανδρωθήκατε τοπικά ως ένα μίγμα λαϊκισμού, εθνικοφροσύνης, επισήμανσης επιλεκτικά των σάπιων πλευρών του συστήματος της κενωνίας, σας βοήθησε και η καραμανλική χρεοκοπία να διαστρεβλώσετε τα πράγματα. Εξακολουθείτε να επιμένετε ότι είστε κάποιοι αν και είστε μια παρέα τρύγου της αμορφωσιάς, της απελπισίας και της αφέλειας ψυχικά ανισόρροπων ΚΥΡΙΩΣ. Εξαιρέσεις παντού. Έμβλημά σας ο αντιδυτικισμός. Αν και ζημιά δεν σας προκαλώ αφού για άλλους λόγους σας ψηφίζουν (για την "ανεξαρτησία" σας, την εθνικιστική σας ρητορική, την αναγνωρισμένη παρρησία σας, την ανάγκη της αντισυμβατικότητας) ωστόσο σας αφιερώνω το τι λένε οι Αμερικανοί για τον φίλο σας τον Μέγα Πούτιν που και καλά είναι ο κυματοθραύστης εναντίον του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού:

    «Για μια χώρα που έχει μιλήσει τόσο συχνά... εναντίον της ξένης επέμβασης στη Λιβύη, τη Συρία και σε άλλα μέρη του κόσμου, θα ήταν σημαντικό να λάβει υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις καθώς σκέφτεται τις επιλογές στο εθνικά κυρίαρχο κράτος της Ουκρανίας και δε νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι όποιας μορφής στρατιωτική επέμβαση θα παραβίαζε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας θα ήταν ένα τεράστιο, ένα σοβαρό λάθος» δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι μιλώντας σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.