12.2.14

Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής στο πλευρό της Σταυρούλας Τζατζανά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, καταδικάζει με ανακοίνωση του, την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης  και κατ’ επέκταση της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, να παραπέμψει εκ νέου την Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Σταυρούλα Τζατζανά.
Η παραπομπή είναι στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την συμμετοχή της στην συγκέντρωση όλων των  τοπικών φορέων της Θράκης για το θέμα της μετατροπής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε κέντρο κράτησης μεταναστών.
«Η Πρόεδρος Αστυνομικών Ροδόπης, η οποία σύρθηκε και την 18-09-2013 στο Α΄βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπου και αθωώθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ (5-0) για την συμμετοχή της σε αυτήν την δίκαιη και ειρηνική τοπική κινητοποίησή μας, παραπέμπει σε παλιότερους καιρούς όπου η φωνή του συνδικαλισμού πνιγόταν από την εξουσία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, καλεί τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη «να παύσουν άμεσα  την προκλητική και άδικη πειθαρχική δίωξη της κ. Τζατζανά, καθότι κατά πρώτον η συνδικαλιστική δράση είναι ανεξάρτητη, προστατεύεται από το Σύνταγμα και σε μία δημοκρατική χώρα είναι απαράδεκτο να υπόκειται σε υπηρεσιακό έλεγχο, κατά δεύτερον αθωώθηκε ήδη ομόφωνα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/2/14 13:22

    H Χρυσή Αυγή δεν έβγαλε ακόμη ανακοίνωση να βιαστεί παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/14 13:24

    Εργατουπαλληλικό κέντρο???????????? Τι σχέση έχουν με τους εργαζόμενους ??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/14 20:51

    Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα. Στο χορό της η πρόεδρος είχε 50 άτομα από τα 500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.