24.2.14

«Πέθαναν» τον Γιαννακίδη οι λασπολόγοι! Σκληρό ροκ τις επόμενες 80 ημέρες…

Τα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια, που υποστηρίζονται από υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, μέσα σε 48 ώρες κατάφεραν το ακατόρθωτο! Με 4 – 5 αναρτήσεις τους, να πάνε το Γιαννακίδη σπίτι του, να κάνουν το Ντόλιο υποψήφιο Περιφερειάρχη και να παρουσιάσουν πράγματα και καταστάσεις που μόνο στη φαντασία ορισμένων έγιναν!
Να σημειωθεί εδώ πως ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εξετάσεις για ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και με εντολή των θεράποντων ιατρών, θα αναρρώσει για ένα μικρό διάστημα στο σπίτι του. Παρόλα αυτά υπογράφει έγγραφα, πηγαίνει για λίγο στη δουλειά του, αλλά όλα αυτά με μέτρο. Τι διαβάσαμε όλες αυτές τις μέρες δε λέγεται! Το μόνο που κατάφεραν οι λασπολόγοι ήταν να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο την παράταξη του Άρη Γιαννακίδη.
Καλά ρε, δυο τρεις είστε εκεί πέρα, δε μπορεί να σας συντονίσουν τα Χρυσωρυχεία; Ο χρυσός σας βάρεσε στον εγκέφαλο…

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/14 12:05

    Ε ας βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση και αυτός ότι συνεχίζει κανονικά για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Όσο αφήνει αυτά τα δημοσιεύματα αναπάντητα τόσο επιτείνεται η σύγχυση. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/14 15:50

    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΣ !!!! ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ!!!!! Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΩΝΑΣΙΟ, Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/14 16:08

    Δυστυχώς piazza μου, ο Άρης τα έκανε θάλασσα όπως συνηθίζει άλλωστε απλά παλαιότερα τον έσωζε η μεγάλη αγκαλιά και ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ. Επομένως δύσκολα από εκεί να πέσει τροφή, καλύτερα να το γυρίσεις μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι και δύναμη αλλαγής, ανανέωσης, ελπίδας, χαράς και ευτυχίας. Δυστυχώς όλοι οι τύποι που γνώρισαν στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ την εξουσία, την δόξα (σσσσ δεν είπα τίποτα για χρήμα) καλό είναι να το σκεφτούν ξανά...(σσσσ δεν είπα τίποτα για εσένα piazza)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/14 16:32

    tertipia giannakidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/14 20:21

    Και γιατι νομιζει ο Γιαννακίδης και οι περιξ του οτι μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει. Μας είναι αδιάφορα τα σχέδιά του. Μπορεί την μια εβδομάδα να κατεβαίνει και την άλλη να αρρωσταίνει Καιρός είναι θα περάσει. Αντε και καλά κρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/14 23:27

    perastika toy alla?h kaliteri dikeologia gia na apoxorisi ke na dosi ti skitali sto DOLIO exipno ! ke stin teliki mono etsi isos isos.....meta tin patata Nikolaoy Kavaratzi??? ke pali omos perastika toy!!! den eine eykolo ayto poy zi ..na se ypoxreonoyn se apoxorisi ke si na adistekese poso na adexi o antropos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/14 02:15

    Γιαννακιδη γυρισε να βουλωσεις στοματα.. θα τρεχουν σαν τα ποντικακια παλι μολις ερθουν οι εκλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.