24.2.14

Ναυάγιο η παράταξη Παυλίδη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Αντάρτικο ψηφοδέλτιο από τους δυσαρεστημένους συμβούλους του. Όλα τα ονόματα…

Από αλλού το περίμενε ο Παυλίδης και από αλλού θα του έρθει τελικά. Λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις δυσαρεστημένοι δεξιοί και μέλη της παράταξης του, δημιούργησαν μία κίνηση, η οποία θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου με την ονομασία «Νέο Ξεκίνημα».
Η κίνηση θα έχει και ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα στηριχθεί (δε γνωρίζουμε ακόμη αν αυτό γίνει επίσημα) από τους Ανεξάρτητους Έλληνες! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την κίνηση είναι τα εξής:
Λευτέρης Καλλινικίδης (στέλεχος ΝΔ Δράμας)
Κίμωνας Παπαδόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας)
Κώστας Μιχελής (Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης)
Παύλος Ζησίμου (Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας)
Παναγιώτης Μωυσίδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας)
Γεωργία Νικολάου (Αντιπεριφερειάρχης Έβρου)
Γιάννης Νικολαΐδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης)
Σάκης Κριτσίνης (στέλεχος ΑΝΕΛ Ξάνθης, πρώην υποψήφιος με τον Γιώργο Παυλίδη)
Βέβαια τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, μαύρα κι άραχνα στην παράταξη Παυλίδη, καθώς υποψήφιοι δεν υπάρχουν! Στη Ροδόπη, ο Χρήστος Μέτιος παραμένει μόνος του σ’ έναν αγώνα επιβίωσης, καθώς κάποιοι μειονοτικοί προσπαθούν να διασώσουν την κατάσταση, αλλά οι ψήφοι που θα φέρουν δε θα είναι παραπάνω από 300!!! Στον Έβρο δε θα είναι ξανά υποψήφιοι οι Γαλαζούλας, Καβαρατζής, Παπατσαρούχας, Στράντζελης, Δημούδη και Δελησταματάκης, ενώ και στο βόρειο Έβρου ο Δημήτρης Πέτροβιτς συναντά μόνο κλειστές πόρτες!
Σε ότι αφορά τα ονόματα της κίνησης, αν μερικά προκαλούν έκπληξη, μην ανησυχείτε, εδώ είμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.