7.1.14

Αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές ο Χριστόδουλος Ξηρός

Από τη Δευτέρα, αναζητούνται τα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού και ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασθείς για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» πήρε εορταστική άδεια διάρκειας 9 ημερών, την 1η Ιανουαρίου. Η άδειά του ολοκληρώνεται την Τρίτη αλλά όφειλε να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας και για το λόγο αυτό η αστυνομία τον αναζητεί.
Μιλώντας ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης εκτίμησε ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση που συνάδει με την δράση του ενώ σχολίασε ότι αιτήματα που έχει υποβάλλει μέχρι σήμερα και απορρίφθηκαν ενδεχομένως να τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Μπόρεσε και ξέφυγε όπως κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει», είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης για τον πελάτη του.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/14 14:27

    Διχασμενος ο ‪#‎syriza‬ σχετικα με την αποδραση Ξηρου. Αλλοι λενε να κρυφτει στη Στερεα και αλλοι Βορεια Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/14 14:28

    Μέτρα και Σταθμά:
    την ώρα που ο Λιάπης ήταν ακόμα στο αστυνομικό τμήμα τα χιλιάδες μπλογκς του ΣΥΡΙΖΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχαν πλημμυρίσει το διαδίκτυο με ιαχές.
    Τώρα που ο Ξηρός είναι ελεύθερος και τα δεκάδες θύματά του στο χώμα, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ από τους 3 συνέταιρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/14 14:32

    Κι άλλοι δεν θέλουν να γυρίσουν στη ρουτίνα μετά τις διακοπές αλλά ο Ξηρός το παράκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.