31.1.14

Ενημερωτικές δράσεις από τον Θράκα Ιππέα σε σχολεία της Ροδόπης

Έπειτα από έγγραφη αίτηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εγκρίθηκε η άδεια εισόδου του συλλόγου στα σχολεία Β /θμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης. Σκοπός είναι η ενημέρωση των μαθητών για την σωστή χρήση του ποδηλάτου, θέματα ασφαλείας και οδηγικής συμπεριφοράς, καθώς και για τους σκοπούς και στόχους του Αθλητικού Ποδηλατικού Συλλόγου.
Η ενημέρωση θα γίνει από τον Μιχάλη Ράντο, εκπαιδευτικό Α/θμιας εκπαίδευσης Π.Ε. 70, δάσκαλο του 2/θέσιου Δημοτικού σχολείου στο Σώστη Ροδόπης, πρώην υπεύθυνου πολιτιστικών θεμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και πρώην μέλος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Μαρώνεια καθώς επίσης από τον προπονητή του συλλόγου Μολλά Χαρούν, πρωταθλητή Ελλάδος καθώς επίσης και βαλκανιονίκη στην ορεινή ποδηλασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.