18.1.14

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι! Μια απάντηση στο ΤΙΠΟΤΑ...

Ολόκληρη απάντηση εξέδωσε για την αφεντιά μας ο πρώην χωροφύλακας και πρώην Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος θα πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ (χαχαχα), σε ότι αφορά το troll που αναρτήσαμε σε απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη του Δημήτρη Πέτροβιτς και του συνεργάτη του Σάκη Δρατσίδη στο Gatzoli περί απόσυρσης Γιαννακίδη από τις Περιφερειακές Εκλογές (κλικ εδώ). Ποιος μιλάει;
• Ο άνθρωπος που συνομιλούσε και συνομιλεί με τους νεοναζί, μόνο και μόνο για να πάρει εξουσία!
• Ο άνθρωπος που συνομιλεί με τα Χρυσωρυχεία Θράκης και επιμελώς στα τελευταία Περιφερειακά Συμβούλια δήλωνε «παρών» στις ψηφοφορίες!
• Ο άνθρωπος που μοίραζε στους κολλητούς του στα ΜΜΕ της Ξάνθης (και σε άλλες περιοχές) συμβάσεις υπαλλήλων που πληρωνόταν με 500 ευρώ για να τους διαβάλει!
• Ο άνθρωπος που ως Νομάρχης Ξάνθης ξόδευε περισσότερα, παρά του ότι ήταν ο μικρότερος νομός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για σχολικές μεταφορές. Ο Έβρος με διπλάσιο μαθητικό πληθυσμό και έκταση, ξόδευε το 1/3 (σύντομα ρεπορτάζ)!!!
• Ο άνθρωπος που κάνει ερωτήσεις – δελτία τύπου ίδια με τον κολλητού του Πάνο Παπαδόπουλου από την Ξάνθη σε ότι αφορά την διαχείριση της διαφήμισης του ΕΣΠΑ! 
• Ο άνθρωπος που ήθελε να κοροϊδέψει τη μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας ότι είναι ανεξάρτητος υποψήφιος, αλλά φωτογραφιζόταν με τον Αντώνη Σαμαρά μέσα στις γλύκες στην Αλεξανδρούπολη!
• Ο άνθρωπος που καταγγέλλει με δελτία τύπου εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ, αλλά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως καλό παιδί τα ψηφίζει! Αυτός ο άνθρωπος μιλάει!
Μιλάνε όλοι … μιλάνε και οι κώλοι!

ΥΓ: Για το δρόμο προς τις εκλογές, τώρα που η Piazza del Popolo δεν συνδέεται με κανέναν πολιτικό και δεν έχει οικονομικές ανταλλαγές με κανέναν, θα γράψει πολλά και θα παρουσιάσει στοιχεία ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, που τυγχάνουν και υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες τώρα, θα παρουσιάσει EMAILS, τα οποία θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα, καθώς και οικονομικά στοιχεία των ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΟΔΕΥΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Γιατί πολύ απλά … ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

10 σχόλια:

  1. Ειναι κι αυτος που ειπε στο περιφερειακο συμβουλιο για εμας τους εργαζομενους της ερτ ότι οταν ενα καραβι βουλιαζει (ΕΡΤ), πρεπει να πεταξεις τα βαρη (εργαζομενοι), γιατι ειναι ο τροπος για να διασωθεις.ΟΥΣΤ κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/14 10:18

    Καλά τους κάνεις, καλά τους κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/14 11:30

    Μπήκα κατά λάθος εδω και το μόνο που έχω να πω ειναι ότι οποίος κ να ειναι ο διαχειριστής ειναι για λύπηση...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παυλίδη αν δεν θες, μπες στο Γκατζόλι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/1/14 12:14

      Είτε το θές είτε όχι κύριε διαχειριστή και μόνο που λες δεν εχεις οικονομικές συναλλαγές τι σημαίνει;;ότι παλαιότερα είχες;;; και μόνο αυτό από μονι του σε καταντάει αναξιόπιστο. Και σου τονίζω ότι καμία σχέση με Παυλίδη και φυσικά μετά από αυτό ξεκαθάρισα ότι θα πάρει την ψήφο μιυ. Να κανείς αν εισαι πραγματικός Έλληνας σωστά την δουλεια σου. Εύχομαι να συνετιστεις γιατί με κάποια τηλ που πήρα για σένα βαθμολογηθηκες κατω από το μέτριο. Και από άτομα που σε γνωρίζουν. Έρχονται εκλογές προσωπων και όχι κομμάτων. . Να εισαι αληθινός γιατί για όσους λες και θα λες έχουν οικογένειες κ παιδιά και τα βλέπουν. Καλή συνεχεια στο έργο σου αλλά να εισαι άνθρωπος επιτελους

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/1/14 11:44

    poios giannakidis?pame na nikisoume me paulidi alla me mikres allages.kabaratzis sti thesi tou petrovic,gia na mi ginei kai i metagrafi.i an den theloun staurakoglou gia na sarosoume se olo ton ebro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/1/14 11:51

    η παρακμή χρώμα και κόμμα δεν κοιτάζει. Συνεχίστε έτσι και οι μεν και οι δε, σάλιο οι κοινωνία δεν χαλάει άλλο. Όσο για τον διαχειριστή του blog, μια πληροφορία, όσο παίζεις με τους Παυλίδηδες και λοιπούς είσαι εντάξει, δεν έχει θέμα, μην μπλέξεις στα γραπτά σου μόνο κανένα γνώστη του web, και τρέχεις και δεν φτάνεις μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/1/14 11:52

    μου αρέσει που έχεις και έγκριση....τραγικό ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/1/14 23:15

    Ο Δρατσίδης συνεργάτης του Πέτροβιτς; Παλαιότερα ίσως να είχαν σχέση συνεργασίας, σήμερα όμως δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/1/14 14:51

    δεν εχει γυρισμο η νικη παυλιδη χωνεψε το και ο λαμπακης μαζι με γιαννακιδη και ολη η παραταξη του και ολος ο εβρος. καλα ειναι να κρυφτεις κατα προξενειο μερια με αυτους που σε προστατευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.