18.1.14

Αντιδρούμε στην παρουσία νεοναζί στην Αλεξανδρούπολη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, η παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Αντιφασιστικές οργανώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνουν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματικά οργάνωση, στις 18:00 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"..........

    ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/14 13:10

      <> είχε δηλώσει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.Αν είχε δίκιο ας το σκεφτούμε όλοι μας......

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/14 22:53

    Οι φασίστες του μέλλοντος,θα λέγονται αντιφασίστες...Το γεγονός οτι δεν θέλουν νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές απο 420.000 κόσμου,να μιλήσουν αποτελεί τον ύψιστο φασισμό...Πάρτε το χαπάκι σας με τον χαμό που προκάλεσαν οι εκατοντάδες ψηφοφόροι και ακροατές σήμερα στο Egnatia και μάθετε να δέχεστε και την άποψη των άλλων ανθρώπων...Με τη δήθεν δημοκρατία που κόβετε στα μέτρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.