8.1.14

Άλλους τρεις νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Βαγγέλης Λαμπάκης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες» και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με θέμα τις Δημοτικές Εκλογές. Ο κ. Λαμπάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσίασε άλλους τρεις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και είναι οι:
Γκοτσίδης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας - Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Έβρου
Μιχαηλίδης Παύλος του Σάββα, Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Ν. Έβρου - Εκπρόσωπος ασφαλιστών στο Επιμελητήριο Έβρου
Χατζηαναγνώστου Κωνσταντίνος, Αστυνομικός - Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Ο κ. Λαμπάκης σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ενώ υπενθύμισε ότι την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της παράταξης, καθώς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού συνολικά.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/14 12:19

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΤΣΙΔΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΦΩΤΙΑΔΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000!!!!! ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/14 22:41

    Ο Χατζηαναγνωστου ειναι πολυ καλη υποψηφιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.