8.1.14

Χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης

Σύσκεψη εργασίας με θέμα την προώθηση των έργων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη χρηματοδότησή τους πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η ένταξη της κατασκευής νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης στο ΕΣΠΑ 2014-2020, για το οποίο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ήδη εκπονήσει μελέτη από το 2007. Το έργο, προϋπολογισμού 18,6 εκατ. ευρώ, προβλέπει την κατασκευή γυμναστηρίου περίπου 2.500 σταθερών θέσεων και 500 πτυσσόμενων θέσεων στο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Φυτωρίου, δίπλα στο νέο Κλειστό Κολυμβητήριο.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, αποτελείται από το βασικό χώρο αθλητικών διοργανώσεων, προθερμαντήριο, τους απαραίτητους χώρους αθλητών και θεατών, ιατρείο, βοηθητικούς χώρους, αίθουσες εκδηλώσεων και εκθέσεων, ανεξάρτητο κλειστό προπονητήριο και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/1/14 14:07

    Από πότε άρχισαν να εντάσσονται έργα στο ΣΕΣ 2014-2020 (Νέο ΕΣΠΑ) και μάλιστα αθλητικά τα οποία ούτε ήταν ούτε είναι επιλέξιμα για χρηματοδότηση με το ΕΣΠΑ (παλιό και νέο);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.