16.12.13

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, πραγματοποίησε το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τους μικρούς αθλητές του, στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου «Φώτης Κοσμάς».
Αγόρια και κορίτσια έπαιξαν ανά ηλικία, τα πρωτότυπα παιχνίδια που επέλεξαν οι γυμνάστριες τους και φωτογραφήθηκαν με τον Αι Βασίλη, κάτω από Χριστουγεννιάτικους ήχους. Όλα τα παιδιά μαζί διασκέδασαν με την ψυχή τους στον διαγωνισμό διελκυστίνδας μεταξύ αγοριών και κοριτσιών.
Υπήρξε Bazaar με όμορφα στολίδια και δωράκια, το οποίο απέφερε ποσό το οποίο θα δοθεί στο χωριό SOS ενόψει Χριστουγέννων. Σε όλους τους παραβρισκόμενους προσφέρθηκαν νόστιμα γλυκίσματα. Οι δράσεις για το 2013 κλείνουν με εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.