16.12.13

Αν και καλύτερος ο Πανθρακικός έχασε στη Ριζούπολη από τον Απόλλων με 3-2

Αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Πανθρακικός, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό στη Ριζούπολη, όπου έχασε από τον Απόλλων Σμύρνης με 3-2. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κόρμπος (45’ πέναλτι και 58’) και Αργυρόπουλος (82’), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσαν ο Χασομέρης στο 90’ και ο Ρομέου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καμάρας» και στο 14ο λεπτό ο Ιγκόρ σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 24’ ο Τζόρβας συνέχισε τις εντυπωσιακές αποκρούσεις, καθώς έδιωξε την μπάλα που βρήκε στον Κόρμπο και όδευε προς τα δίχτυα. Στο 45ο λεπτό, ο Εμπόου ανέτρεψε τον Πετρόπουλο και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον επιθετικό του Απόλλωνα, ο Κόρμπος εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την «ελαφρά ταξιαρχία» στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 1-0 στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η πρώτη αξιόλογη φάση, σημειώθηκε στο 54’ όταν Κάσες και Ρομέου έπαιξαν το 1-2 με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά, στέλνοντας την μπάλα, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Φαρινόλα έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Κόρμπος, έπιασε καρφωτή κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στον Απόλλωνα. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Λόρι Σάντσες έδωσε σαφείς οδηγίες για κράτημα της μπάλας και έλεγχο της κυκλοφορίας, με τους παίκτες του να ανταποκρίνονται επαρκώς και να κρατούν την υπερπολύτιμη νίκη και τον Τζόρβα να αποδεικνύει και πάλι ότι βρίσκεται σε άριστη φόρμα, αποκρούοντας την κεφαλιά του Ρομέου από κοντά.
Το τελευταίο οκτάλεπτο δεν ήταν για καρδιακούς. Αρχικά το γκολ που πέτυχε στο 83ο λεπτό ο Αργυρόπουλος, όταν μετά από κάθετη πάσα του Τσοκάνη μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού, απέφυγε τον Σέρεμετ και έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, έδωσε «αέρα» στον Απόλλωνα, που ...τρόμαξε για να φτάσει στην νίκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, Αργυρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο τελευταίο λεπτό, ο Χασομέρης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των αμυντικών του Απόλλωνα, σημειώνοντας το 3-1, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρομέου διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος (90` Παπαζαχαρίας), Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης (70` Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Φαρινόλα, Πετρόπουλος (46` Μπάρκογλου).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάτζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χρήστου (62` Ζεκίνια), Ζος, Μίκουλιτς, Ρομέου, Εμπόου (75` Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Τζανής, Κάσες, Ιγκόρ (86` Χασομέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.