15.12.13

Καθυστερήσεις των συντάξεων του ΟΓΑ στην Καβάλα

Ο Δήμος Καβάλας ουδεμία ευθύνη φέρει για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε από τον ΟΓΑ στην καταβολή των συντάξεων ορισμένων δικαιούχων συνδημοτών κατά το μήνα Δεκέμβριο.
Ο ανταποκριτής του ΟΓΑ, υπάλληλος του Δήμου Καβάλας, και κατ’ επέκταση το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Καβάλας έγκαιρα απέστειλαν όλα τα ονόματα των δικαιούχων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου ν’ απογραφούν από την περιφερειακή υπηρεσία στην Κομοτηνή. Ειδικότερα, το γραφείο από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο απέστειλε τμηματικά και συστημένα μέσω ταχυδρομείου όλες τις καταστάσεις με τα ονόματα των δικαιούχων συνοδευόμενα από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η περιφερειακή υπηρεσία του ΟΓΑ στην Κομοτηνή για λόγους άγνωστους προς το Δήμο δεν προχώρησε έγκαιρα στην απογραφή τους και εν συνεχεία στην καταχώρηση των ονομάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα. Κάτι το οποίο έγινε ωστόσο στις αρχές του τρέχοντος μήνα, γεγονός που είχε όμως ως συνέπεια τη μη καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους.
Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε τόσο στο διοικητή του ΟΓΑ στην Αθήνα όσο και στο διευθυντή των περιφερειακών γραφείων του Οργασμού στην Κομοτηνή, καυτηριάζει το γεγονός της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε, και η οποία προφανώς οφείλεται σε πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων από μεριάς κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων, ζητώντας την όσο το δυνατόν γρηγορότερη καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους του ΟΓΑ που έχουν απογραφεί.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/12/13 23:20

    Ο Παναγιωτόπουλος να βγει περιφερειάρχης βλέπω να κουβαλάει τον ΟΓΑ στην Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.