11.12.13

Ο Νεκτάριος Δαπέργολας πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ροδόπης, με την εκλογή προεδρείου και λοιπών θέσεων. Μετά τις διαδικασίες, το νέο προεδρείο έχει την εξής σύνθεση:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/13 18:53

    Το αντιμνημονιακό μέτωπο στην πράξη. Οι αριστεροαναρχικοί παρέα με τους "πατριώτες", πάιρνουν προεδρεία γιατί "δεν κυβέρνησαν ποτέ" και "είναι περήφανα αντιστασιακοί εναντίον της λαίλαπας του μνημονίου".

    Στις ... προγραμματικές τους δηλώσεις μην ξεχάσουν να μας πουν τον τιμοκατάλογο φροντιστηρίων για τους εν ενεργεία καθηγητές, τους εκτός υπηρεσίας και πόσο πάει μ' απόδειξη (χααχαα) και πόσο χωρίς.

    Στα θεσμικά τους μέτρα να δούμε πώς μία μέση ελληνική οικογένεια θα είναι σίγουρη ότι στέλνοντας το παιδί της στο σχολείο θα μαθαίνει τόσα ώστε δε θα χρειάζεται φροντιστήριο και πως αν το παιδί της είναι ικανό δεν θα φοβάται τον ανταγωνισμό από τα λιγότερο ικανά που ντοπάρονται όμως από τα φροντιστήρια.

    Άπαιχτοι έλληνες, άπαιχτοι, τους καλύτερους ψηφίζετε!!! Ξέρετε κάθε φορά πολύ καλά γιατί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/13 19:31

    MPRAVO STEFANIDH ARISTERE TOY KWLOY..........!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/13 09:19

      Την τσίμπησε τη θεσούλα όμως με τον Δαπέργολα τον τουρκοφάγο...

      -Για το καλό των καθηγητών πάντα!!! Αμφιβάλλει κανείς;;; Όχι, να μου πείτε, αμφιβάλλει;;;

      -Εγώ!!! Εγώ αμφιβάλλω!!! Όχι μόνο για το καλό των καθηγητών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Και της φύσης. Και του γαλαξία.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/13 10:54

    μαύρη μαυρίλα πλάκωσε δηλαδή και στους καθηγητές της Ροδόπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.