25.12.13

Ξεκινά η κατασκευή του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στην Αλεξανδρούπολη

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, και της αναδόχου του έργου, εκπροσώπου της εταιρείας ΚΡΑΜΑ ΟΕ, Μαρίας Χουρίδου.
Το έργο προβλέπει την ανέγερση κτιρίου σε οικόπεδο εμβαδού 10.900 τμ στην περιοχή Δωρικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.  Το καταφύγιο θα αποτελείται από ένα ισόγειο κτίριο διοίκησης – ιατρείο και δύο ανεξάρτητα ισόγεια κτίρια για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων, συνολικής έκτασης 564,19 τ.μ. Ακόμη θα περιλαμβάνει όλους τους λειτουργικούς και βοηθητικούς χώρους που απαιτούνται, δηλαδή κτίριο διοίκησης με ιατρείο, μαγειρείο, αποθήκη τροφίμων, αίθουσα απομόνωσης ζώων, WC και αίθουσα προσωπικού.
Το έργο με προϋπολογισμό 620.000 ευρώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 12 μηνών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/12/13 17:42

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/13 21:59

    ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΜΠΑΚΗ...ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.