26.12.13

Τον πούλο … γλου!


32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/12/13 20:44

    Χρόνια πολλά ρε φίλε. Να είσαι πάντα γερός και φυσικά ανεκτικός σε ότι λέμε εδώ μεσααα και ξέρω μερικές φορές σε ενοχλεί επειδή τα χωνουμε σε φιλαράκια σου...αλλά ίσως ξέρουμε κάτι περισσότερο καμιά φορά...Υγεία πάνω από όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/13 14:33

    Η μεγαλύτερη ΜΑΦΙΑ στην Ελλάδα είναι το κράτος, οι οργανισμοί του και φυσικά οι ψηφοφοροί που είτε ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ αυτό είτε προσπαθούν να γίνουν ΜΕΡΟΣ τους..

    Το κράτος ζητάει να πληρωθεί και να ΤΑΙΣΕΙ (μοιράσει χρήμα αριστερά και δεξία).

    Φυσικά οι νέες γενέες έτσι μάθανε και τώρα ζητάνε το μερίδιο τους και είναι πεινασμένες...

    Να δούμε πότε θα σπάσει ο σάπιο κύκλος..

    Η Αριστερή λοβοτμή πέρασε στο dna...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/13 13:08

      Ειναι προφανες!!!! αλλωστε πριν απο το τρισκαταρατο (για σενα) 1974 και την νομιμοποιηση της Αριστερας, ουδεποτε συνεβαιναν τετοια πραγματα!!!

      Εχουμε 50 χρονια Δεξια να γαμαει και να δερνει, "αριστερη λοβοτμη στο dna" σου λεει ο πίπας... για τον πούτσο καβάλα, με ολη τη σημασια της λεξης!

      ΥΓ. και πού 'σαι μεγαλε: οι νεες γενιες που "τωρα ζητανε το μεριδιο τους" οπως λες, εχουν πολυ περισσοτερα προσοντα και απειρως περισσοτερες δυνατοτητες απο ΕΣΕΝΑ που με ενα απολυτηριο Γυμνασιου σε διορισε ο Σαλικας της ΝΔ και τσεπωνες 3000 για να ξυνεις το πουλακι σου. Καταλαβες? "καταλαβα?" να λες!
      Αει μπούλο τωρα, καθυστερημενε...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/13 14:34

    "'Ο φόβος ότι το γαλλικό κράτος μπορεί να αποδυναμωθεί βρίσκεται πίσω από την άνοδο της Μαρίν Λεπέν που έχει λεηλατήσει την σοσιαλιστική ατζέντα της γαλλικής αριστεράς και υπόσχεται διεύρυνση της κοινωνικής προστασίας και σκληρή μάχη για να μην χαθούν οι κατακτήσεις δεκαετιών.'' λέει μια διανοήτρια.

    Εεεεε...ας πει κάποιος/α στην κυρία διανοήτρια, ότι η ''ατζέντα'' της ''ακροδεξιάς'' ήταν πάντα σοσιαλιστική και ίδια με της (ακρο)αριστεράς. Μόνο ελάσσονες διαφορές υπάρχουν όσον αφορά κάποιες δικαιολογίες και τα χρωματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/13 14:35

    Ντρέπομαι, σκυλιάζω μερικές φορές με αυτή την χώρα. Αμ δεν είναι θέμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που "κυβέρνησαν".

    Το βρωμερό νεοΕλληνικό γονίδιο φταίει. Απλά ανάλογα με τη θέση του καθενός, προσαρμόζεται και η συμπεριφορά.

    Αμ καλά σας κάνει... η Θεία Μέρκελ ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/13 14:45

    O μιζαδόρος Toμπούλογλου τον Απρίλιο του 2012 δηλώνει αντιμνημονιακός. Τον Δεκέμβριο του 2013 καταλάβαμε γιατί.

    "Είναι σαφής η αντιμνημονιακή μας τοποθέτηση. Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές και οι πολιτικοί που μας οδήγησαν στο μνημόνιο έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του λαού μας. Εμείς, αν ήμασταν Δημοτική Αρχή θα βρισκόμασταν τοπικά στην πρωτοπορία των αγώνων. Δεν θα κρυβόμασταν, ούτε θα μασάγαμε τα λόγια μας! Και αυτό το αποδείξαμε με την πρόταση που καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην πληρώσει ο κόσμος της πόλης μας το «χαράτσι» της ΔΕΗ, το αποδείξαμε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου με το να είμαστε πάντα παρόντες στους αγώνες και στο πλευρό τους, με τη συμπαράσταση μας σε κάθε κοινωνικό και λαϊκό κίνημα της πόλης μας."
    (e-Φωνή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας)

    "Mαζί στον αγώνα χώρια στη μάσα", γραφικό αλλά διαχρονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/13 13:10

      Λογικο. Εκεινη την εποχη και ο κολλητος του, ο Αδωνις Γεωργιαδης ηταν επισης αντιμνημονιακος.

      ΥΓ. περαστικα σου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/12/13 15:14

      Ο Άδωνις μαζί με το Βορίδη είναι οι μόνοι μαζί με το ΠΑΣΟΚ που ήταν ΠΑΝΤΑ μνημονιακοί. Άσε τα ψέμματα λοιπον, εκτίθεσαι.

      Και δεν είναι κολλητός του Τομπούλογλου. Πιθανώς να του το επέβαλλε το νέο του κόμμα, η ΝΔ, στην οποία ορκιζόταν ότι δε θα πάει ποτέ. Ε, έβαλε νερό στο κρασί του. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και αυτό στην καριέρα του, πήγε με αυτόν που του εξασφαλίζει δημόσια πολιτική επιβίωση, κακό δεν είναι να αλλάζεις γνώμη. Άλλο όμως το να αλλάζεις γνώμη και άλλο να είσαι υποκριτής και αντιμνημονιακό λαμόγιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/12/13 19:22

      Δηλαδή... πριν τον Απρίλιο του 2012, δεεεεν έπαιρνε μίζες;
      ή μήπως οι μνημονιακοί δεεεεεν παίρνουν μίζες;
      καλά ρε, τόσο χαζούλης είσαι;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/12/13 08:55

      Χαζούλης είσαι εσύ. Ποιος είπε ότι πριν τον Απρίλιο του 2012 που διορίστηκε δεν έπαιρνε μίζες;;; Νήπιο είσαι;

      Άσε, δεν ασχολούμαι. Όποιος κατάλαβε τι σημαίνει "αντιμνημονιακός ο Τομπούλογλου" κατάλαβε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/12/13 12:06

      σωστός 08:55!!! Και θα ήσουν ΟΛΟσωστος αν έγραφες "ποιος δεν είναι αντιμνημονιακός σε αυτή τη χώρα;;;" ΚΑΙ ο Τομπούλογλου φυσικά.

      Ελάχιστοι ειλικρινείς "μνημονιακοί", που αντιμετωπίζουν το μνημόνιο ως οδηγό μεταρρυθμίσεων και όχι λιτότητας, αυτό που είναι δηλαδή, είναι οι μόνοι που ΟΛΟσωστα καταγγέλουν την υποκρισία και τις μύχες επιδιώξεις του αντιμνημονιακού χυλού που πλασάρεται ως φιλολαϊκή "πατριωτική" επιλογή.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/12/13 14:58

      Ασε, μην ασχολησαι - οσο μιλας, τοσο γινεσαι ρεζιλι...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/12/13 18:56

      Είμαι ο 14:58. Το "άσε μη μιλάς γίνεσαι ρεζίλι" εννοείται το γράφω για τον ανισόρροπο 19:22.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/12/13 20:01

      Ποσο, μα ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις... κριμα

      ΥΓ. και εννοειται πως αναφερομαι στον 18.56 - ξερει αυτος ποιος ειμαι...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/13 16:26

    Η αντιμνημονιακή Αριστερά του χαβιαριού κάνει καλά Χριστούγεννα

    http://www.clevernews.gr/antimnimoniaki-aristera-tou-chaviariou-kani-kala-christougenna/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/13 16:50

      Για αυτο και θα τους ψηφισει ο κοσμος! Τοσα χρονια δεν τους ψηφιζε επειδη νομιζε πως προκειται για φτωχομπινεδες - ψηφιζε ΝΔ που ετσι κι αλλιως ειναι πλουσιοι και λεφταδες!

      Σ αυτον τον τοπο, ο φτωχος παντα ψηφιζει τους πλουσιους (αμφιβαλλει κανεις?)

      Τωρα λοιπον που αποδεικνυεται πως και οι αριστεροι μας ειναι το ιδιο λεφταδες με τους υπολοιπους, γιατι να μη τους ψηφισει ο φτωχος?

      Αν μαλιστα βρουν ενα τροπο να πεισουν τον κοσμο πως κι αυτοι μπορουν να κανουν ρουσφετια, διορισμους, αρπαχτες κτλ κτλ οπως κανουν μια ζωη οι δεξιοι (και γι αυτο τους ψηφιζετε), τοτε οι αριστεροι μας θα χτυπησουν 50% !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/13 08:57

      Αμήν!!!! 80% να κτυπήσουν θεέ μου!!!!

      άντε γιατί βαρέθηκα όλο φασόλια φασόλια και φακές

      άντε να πάρουμε κανένα επίδομα, να αράξουμε και πουθενά, άντε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/12/13 08:00

      Νέα μυστική δημοσκόπηση ΣΟΚ!
      Χ.Α. 10%
      "οι 58" 15%
      ΝΔ 7%
      Σύριζα 85%
      ΔΗΜΑΡ 0.001%
      ΠΑΣΟΚ 0.3%
      Κατσανέβας 11.8%
      ΚΚΕ 2%
      ΑΝ ΕΛ 50,44%
      Πάολα 32%

      Θα τολμήσουν τα μασονικά ΜΜΕ να την δημοσιοποιήσουν;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/13 16:27

    Δεν είναι άλλωστε κακό να είσαι πλούσιος. Κακό είναι να είσαι υποκριτής. Επικίνδυνο δε είναι να είσαι υποκριτής με πολιτικές φιλοδοξίες...

    http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/κοινωνία-δύο-τρίτων-και-ώριμα-φρούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/12/13 16:29

    Ο σύριζα γι αυτό ανέρχεται και ευρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας. Χαϊδεύει τα αυτιά των νηπίων.

    Εν τάχει:

    Ο λαϊκοδεξιός κοινωνισμός ελάχιστα διαφέρει από τον παρεοκρατικό παρασιτικό σοσιαλισμό του Πασοκ. Οι έννοιες της ατομικής πρωτοβουλίας και της ατομικής ευθύνης, όπου καθένας δρά ποικιλοτρόπως και είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για όσα επιτυγχάνει στη ζωή του, προφανώς τους είναι άγνωστες ή απωθητικές.

    Για το σύριζα και τα λοιπά κόμματα της αριστεράς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία. Η αντίληψη τους είναι απολύτως συμβατή με την εμπλοκή - ενασχόληση του κράτους σε όλη της σφαίρα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Ο πολίτης δεν πρέπει να κάνει με δική του πρωτοβουλία τίποτε, πέραν του να διαμαρτύρεται, να απαιτεί, να διεκδικεί, να μαξιμαλίζει ασύστολα. Και να εμπιστεύεται τις τύχες του στο κράτος.

    Την ίδια αντίληψη δυστυχώς καλλιεργούν και τα μέσα ενημέρωσης, πρωτίστως τα τηλεοπτικά, που διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη. Καθημερινά προβάλλουν κοινωνικές ή επαγγελματικές ομάδες που διαμαρτύρονται διότι το κράτος δεν ικανοποίησε τα «δίκαια» αιτήματα τους. Αυτά είναι τα συμπεριφορικά πρότυπα που προβάλλονται. Όλοι ζητούν, διεκδικούν οδυρόμενοι, να περισώσουν κεκτημένα άλλων εποχών και να μεταθέσουν τα βάρη στους πλέον αδύναμους της κοινωνίας, εκείνους που αδυνατούν να αντιπαραθέσουν αποτελεσματικές άμυνες, επειδή δεν διαθέτουν συνδικαλιστική εκπροσώπηση και συγκροτημένες ομάδες πίεσης. Ουδείς αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες. Και το πνεύμα αυτό εντείνεται με τα παιδαριώδη ερωτήματα ή σχόλια των παρουσιαστών.

    Αυτό είναι το δράμα της ελληνικής κοινωνίας, όπως διαμορφώθηκε τη τελευταία 35ετία. Δημιουργήθηκε ένα τερατώδες οικοδόμημα με σαθρά θεμέλια, ένα κράτος τροφός των πάντων, που σταδιακά ευνούχησε τους πολίτες και τους διαπαιδαγώγησε να συμπεριφέρονται ως νήπια. Τώρα αδυνατεί να εκπληρώσει το ρόλο του. Αλλά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα δεν επιθυμεί με τίποτε να το αφήσει να καταρρεύσει.

    - See more at: http://marketnews.gr/article/9410/to_kratos_trofos_kai_oi_polites_nhpia#sthash.7O3y6Lce.rEqL9CMf.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/12/13 18:47

    Εγω γιατί πιστεύω ότι ο συριζα θα σπάσει όλα τα νούμερα αλλά και τα μούτρα αιτών των τραγικών βολεμένων διορισμένων κομματικών...που έχουν θράσος και μιλάνε εδω ενώ έξω γίνεται η σφαγή των Ελλήνων. Αλήτες έχετε ιερό και όσιο ρε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/13 19:48

      Ο 18:47 χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι εννοεί όποιος κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς ψεκασμένους για υπόθαλψη εμφυλίου για μικροκομματικά οφέλη.

      Σιγά ρε παρατηρητή και σχολιαστή της ... "σφαγής των ελλήνων". Σέβομαι την πρόδηλη απελπισία σου αλλά μπορείς να την κουμαντάρεις βουβά. Δε χρειάζεται να το παίζεις "αγανακτισμένος". "Ιερό και όσιο" θαρρείς και γνωρίζεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις.

      Κρίμα, με τέτοιο λαό της πλάκας και της ευκολίας, είναι να απορείς και για το πάρτυ που συμμετείχαμε, και όχι μόνο να απορείς για την έκταση του τιμήματος που πληρώνουμε για αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/13 20:07

      Ναι, πλεον εχουμε ΚΑΙ ιερα ΚΑΙ οσια!!!! μας ευλογησε ο αγιος Εφραιμ, ο κολλητος του Βελοπουλου (ΝΔ) και του Ρουσοπουλου (ΝΔ) - ολοι τους μελη του συριζα δηλαδη! - και αγιασαμε!!!!!
      Ακομα και εμεις οι αθεοι αναρχοσταλινοκομμουνισται, τελικα αγιασαμε! Ωσαννα ρεεεεε!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/12/13 20:41

      Άκου μια πρόχειρη απάντηση 18:47 όταν αναρωτιέσαι γραπτά "εγω γιατί πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κτλ".

      Είναι απλό μεγάλε μου: γιατί πιθανότατα είσαι είτε μαλάκας - και μάλιστα μεγάλος - είτε πολιτικό λαμόγιο. Αυτά αν εξαιρέσεις βέβαια την πιθανότητα να είσαι απλά ακαλλιέργητος, ψυχασθενής, ακραία ανενημέρωτος και ανιστόρητος, και ανίκανος.

      Σε κάθε περίπτωση λίγος, πολύ λίγος για να εκφράσεις άποψη (υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αλίμονο...) σε ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα με το τρανταχτό "επιχείρημα" "έξω γίνεται η σφαγή των Ελλήνων".

      Πσστ, μεγάλε, ούτε δικαιολογητικά μην ετοιμάζεις καν. Τιμής ένεκεν ΕΣΥ διορίζεσαι άνευ διαδικασιών την επομένη κιόλας της μεγάλης λαϊκής νίκης εναντίον των ντόπιων προδοτών και των αφεντικών τους που ... "θέλουν τον αφανισμό του υπέροχου ελληνικού λαού και της πιο προικισμένης χώρας του κόσμου!" Να χάσει η Ελλάδα τέτοιο κελεπούρι!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/12/13 21:06

    "Ο εκλεγμένος με την στήριξη των ΔΑΚΕ (ΝΔ) - ΠΑΣΚΕ(ΠΑΣΟΚ) συνδικαλιστής του νοσοκομείου "Σωτηρία", η χρηματιζόμενη πρόεδρος της ΔΑΚΕ στον Οίκο Ναύτου και σύμβουλος του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου καθώς και οι περιπτώσεις του Αντώνη Κάντα και του προσφιλέστατου στον υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη Χάρη Τομπούλογλου απέδειξαν το εντελώς αντίθετο: Πως οι πουλημένοι συνδικαλιστές και οι παράγοντες των αντιδραστικών συντεχνιών που έχουν πιαστεί να δωροδοκούν και να δωροδοκούνται ανήκουν (ενεστώτας χρόνος) αποκλειστικά στις κυβερνητικές παρατάξεις.

    Η επικοινωνιακή διαχείριση αυτών των συλλήψεων, βασισμένη σε μία λογική "παρόλο που είναι δικοί μας τους τσακώσαμε", δεν είναι καθόλου πειστική όταν όλοι βλέπουν την παράλληλη σιωπή του υπουργού Παιδείας για την στενή συνεργάτιδά του, την (αναμενόμενη βέβαια) απόλυτα γελοία στάση του Αδωνι Γεωργιάδη για τον Τομπούλογλου "δεν τον ξέρω,δεν τον είδα,δεν τον διόρισα" ,αλλά και τη σιγή ιχθύος από τον άλλοτε λαλίστατο κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Οπως άλλωστε δεν μπορεί να πείσει για τίποτα από όσα διατείνεται κανείς από όσους συμμετέχουν στο κυβερνητικό εξάμβλωμα."

    ΥΓ. αντε να δουμε piazza, τί επιχειρηματα θα βρουν οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες σου για να υποστηριξουν τα σεσημασμενα και υποδικα πλεον λαμογια της ΝΔ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/13 20:34

      Το σύστημα της κλεπτοκρατίας δεν αφορά μόνο τις 100 οικογένειες στην κορυφή της πυραμίδας, αλλά και άλλες 1.000 συναρτώμενες από αυτές, τους 5-10.000 συνδικαλιστές που έχουν μερίδιο της συμμετοχής τους στο σύστημα εξουσίας (τον τελευταίο καιρό είδαμε πως ανταμείβονται οι συνδικαλιστές για τις υπηρεσίες τους στον ιδιωτικό τομέα με τον αντιμνημονιακό βουλευτή και τραπεζικό συνδικαλιστή ή με τον αντιμνημονιακό επίσης συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ με την Offshore στην Κύπρο. Είναι δυο από τις χαρακτηριστικές κορυφές του παγόβουνου) αφορά επίσης μερικές εκατοντάδες χιλιάδες των προστατευόμενων συντεχνιών και των πελατών του δημοσίου και κάποια εκατομμύρια του απλού λαού που βολεύονταν ψευτομορφωμένα ή αμόρφωτα στον καναπέ της μακαριότητάς τους και τους επιβράβευαν επί χρόνια με ψήφο (το λιγότερο με ψήφο)...

      Όλο αυτό το σύστημα κλεπτοκρατίας χρησιμοποιεί σαν ιδεολογικούς μανδύες ελέγχου των ψευτοαντιδράσεων εναντίον του "κακού συστήματος" διάφορες ακραίες ιδεολογίες, δεξιές ή αριστερές, οι οποίες είναι «νεκρές» και δεν μπορούν να γονιμοποιήσουν βιώσιμες εναλλακτικές προτάσεις. Νεκρές αλλά συγκυριακά δημοφιλείς, με οαπδούς πολλούς κάφρους που ξερνούν τον χαοτικό τους εμετό στα μπλογκς των ακραίων.

      Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα έχει τα μεγαλύτερα σταλινικά και ναζιστικά κόμμα στην Ευρώπη και ταυτόχρονα είναι η πιο φτωχή χώρα στην περιοχή (φτωχή σε μυαλό αλλά και βιοτικό επίπεδο).

      Σου άρεσε αυτή η απάντηση από έναν υγιή και όχι καθυστερημένο πολίτη; Που εσύ μπορείς αν θες να βαφτίζεις "ΠΑΣΟΚ σχολιαστή" και "υποστηρικτή των σεσημασμένων". Τζαμπα είναι τα βαφτίσια. Χωρια ότι σε πιστεύουν και πολλοί. Αυτό που το βάζεις; Άντε και εις ανώτερα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/12/13 20:44

      ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ!!
      Διότι κάτω από αυτόν υπάρχουν χιλιάδες "ΛΙΑΠΗΔΕΣ".Λίγοι αποκαλύπτονται αλλά πολύ περισσότεροι,νά είστε σίγουροι,πώς δρούν ακόμα και σήμερα υπόγεια υποστηριζόμενοι από εκατοντάδες συμμορίες και μαφίες πού διαχέονται σέ όλους τους θεσμούς του Νεοελληνικού κράτους καί διαπερνούν οριζόντια όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.

      ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ.Μία είδηση πού έχει γίνει ρουτίνα πιά.

      <>

      ΥΓ
      Οι ΑΝΩ "Λιάπηδες" συντηρούν και τροφοδοτούν τούς κάτω "Λιάπηδες"
      Τό ένα χέρι νίβει τό άλλο και τά δυό μαζί λεηλατούν τήν Χώρα,από τό 1830!!
      Ατιμο μνημόνιο!!! <>!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/12/13 20:48

      Βλέποντας εκατομμύρια σχόλια στό διαδίκτυο για τόν Λιάπη, τον Τομπούλογλου και τον Καντά και τα άλλα λαμόγια των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θεωρεί κανείς πώς ζεί σε ένα κράτος όπου η λαμογιά η διαφθορά,η φοροδιαφυγή και τό κλέψιμο είναι κάτι τό σπάνιο καί πώς όλοι αυτά τα "στελέχη" είναι η μύγα μεσα στό γάλα.

      Να θυμίσω πώς με επίσημα στοιχεία ένα εκατομμύριο και πλέον αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα. Να θεωρήσω πώς με πλαστές πινακίδες κυκλοφορούν χιλιάδες πού δέν ελέγχονται.Να θυμήσω πώς χιλιάδες αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια.Πως δεκάδες χιλιάδες δήθεν τυφλοί,κουτσοί,στραβοί,έπαιρναν πλαστές συντάξεις.Πώς πεθαμένων συντάξεις έπαιρναν ζωντανοί. Πως εφευρίσκονταν "θέσεις εργασίας" για να βολεύονται καλοπληρωμένα στο δημόσιο και μόνιμα, εκατομμύρια τεμπέληδες.

      Ο Λιάπης και τα άλλα μεγαλολαμόγια απλά είναι η κορυφή ενός παγόβουνου κάτω από τό οποίο υπάρχει μεγάλη μεσαία λαμογιά ανακατεμένη με μπόλικη υποκρισία. Ειδικά αυτή η μικρομεσαία λαμογιά κατέστρεψε τη χώρα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/12/13 20:51

      Και οι εξεταστές των Διευθύνσεων τού Υπουργείου,δημόσιοι υπάλληλοι πού εξετάζουν νέους οδηγούς γιά να τους δώσουν διπλώματα,λαδώνονται με την γνωστή "εθνική" ταρίφα των 250 ευρώ γιά κάθε κεφάλι νέου οδηγού είναι ... "στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ";;; Ή συγγενείς και γείτονές μας; Ή μήπως και κοσμούσαν ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ψηφοδέλτια συγγενικά και σχετιζόμενα με σημερινούς προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ;


      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/1/14 11:29

      Είμαι ο ΠΑΣΟκος που δεν ησυχάζει ούτε τις πρωτοχρονιές αν είναι να σπάει πλάκα με το συριζαλήτικο τσίρκο. Το οποίο τσίρκο (που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ...) έχει κάνει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μας φαίνονται συμπαθή.

      Σε αυτό το σχόλιο ας πάρουμε τους συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ (με το σαχλαΜαριά σύνδεσμο) τους ΑνεξΕλ, και την μανταμίτσα Κουντουρά που πονάει το λαό:

      Έξοχα! Ταξιδάκι χαλαρό στις ... ανθελληνικές συνωμοτούντες ΗΠΑ. Όπως ο Αλέκσης!!!

      Κατά τα άλλα κάνει πολιτική με τις αυτοκτονίες και το ότι οι Έλληνες τρώνε από τους κάδους. Μανταμίτσα πες στον αντρούλη σου να δώσει τα 8,000,000 που χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο και μετά μπορείς να.... θρηνείς!

      Η Κουντουρά, η αντιμνημονιακή σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΟτσίρκουλου πήγε στις ΗΠΑ με λεφτά των ΑΕροψεκασμένων (αν όχι της βουλής) για να δει τον φυγόδικο που δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα...

      Με ποιο πρόσχημα για να μην κάνει άσχημη εντύπωση; Ότι πήγε στις ΗΠΑ για κομματικούς σκοπούς (αν δεν πήγε με καμιά επιτροπή της Βουλής και τα πληρώνουμε εμείς) για να προετοιμάσει το συνέδριο λέει ο Καμμένος... και συμπληρώνω και εγώ: και φυσικά για να δει τον φυγόδικο άνδρα της, τον πρώην μπασκετμπολίστα... Σαράντη Παπαχριστόπουλο, που εδώ και 2 χρόνια δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα αφού φέσωσε κόσμο και 300 υπαλλήλους που απασχολούσαν στις εκδόσεις τους (περιοδικά Deco, Lipstick, ΣΠΙΤΙ κ.λπ) και εκκρεμούν εναντίον του δικαστήρια...

      Απορίας άξιο είναι βέβαια γιατί η κ. Κουντουρά δεν δηλώνει στο πόθεν έσχες της ότι είναι παντρεμένη με τον φυγόδικο Παπαχριστόπουλο... Αντίθετα δηλώνει κανονικά το ακίνητο που αγόρασε έναντι 460.000 στη Βουλιαγμένη, λίγο πριν φεσώσει (ο άντρας της γιατί αυτή είναι σίγουρο ότι δεν είχε ιδέα η κακομοίρα) τους μαλάκ@@... φαντάζομαι ότι οι μαλάκ@@ της εύχονται να το χαίρεται και να το απολαμβάνει... Αυτά για να ξέρουμε ποιοι και γιατί είναι εναντίον των ξένων κατακτητών...

      http://www.zougla.gr/blog/article/649645

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/1/14 14:36

      Ετσι γινεται τον τελευταιο χρονο: καποιοι μιλανε με ΟΝΟΜΑΤΑ για τα αισχη της ΝΔ και καποιοι αλλοι αρεσκονται στις υπερ-γενικευσεις και στις υπερ-απλουστευσεις για να τη βγαλουν "λαδι"

      Πειτε κι αλλα "επιχειρηματα", συνεχιστε να γελοιοποιειστε αθωωνοντας τη ΝΔ! η προσπαθεια σας να μας πεισετε πως το καγκουρω δεν πηδαει αλλα πεταει, προσφερει απειρο γελιο!

      αλλα μη ξεχνατε μια σκληρη αληθεια:
      - οση στηριξη και να της παρεχετε η ΝΔ πρωτα θα διορισει στο Δημοσιο τους ΟΝΝΕΔιτες και μετα (πολυ πολυ μετα) τον γιοκα σας...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/1/14 22:26

      Αγαπητέ ΠΑΣΟκε που δεν ησυχάζεις κτλ κτλ, και καλά κάνεις, κατά την άποψή σου:

      - Ο εκλεγμένος με την στήριξη των ΔΑΚΕ (ΝΔ) - ΠΑΣΚΕ(ΠΑΣΟΚ) συνδικαλιστής του νοσοκομείου "Σωτηρία",
      - η χρηματιζόμενη πρόεδρος της ΔΑΚΕ στον Οίκο Ναύτου και σύμβουλος του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου
      - ο Αντώνης Κάντας και
      - ο προσφιλέστατος στον υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη, Χάρης Τομπούλογλου,

      πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, ναί ή όχι;

      ή επειδή ανήκουν στη ΝΔ (την κυβέρνηση της οποίας στηρίζεις) και όχι στο "συριζαλήτικο τσίρκο" (με το οποίο σπάς πλάκα) πρέπει να τους δώσουμε συγχωροχάρτι;

      διευκρίνισε το σε παρακαλώ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.