28.11.13

Ο Βασίλης Μαυρίδης για την αναξιοποίητη δημοτική περιουσία στην Ορεστιάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μόνο θλίψη προκαλεί η κατάντια του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Ορεστιάδας. Το πάρκο που βρίσκεται στο Χειμώνιο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο.
Αν κάποιοι το έχουν ξεχάσει υπάρχει και το αναψυκτήριο στη Λεπτή. Όσο για το άλλο αναψυκτήριο στις Καστανιές, να γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος ότι παρακολουθούμε στενά τις δικαστικές εξελίξεις (Γιατί άραγε ο Δήμος Ορεστιάδας ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης;;;).
Βέβαια, για το πως έχει καταντήσει η δημοτική περιουσία αρκεί ο Δήμαρχος να κοιτάξει το … έκτρωμα δίπλα από το δημαρχείο. Κάτι είχαμε ακούσει στο παρελθόν για πολιτιστικό κέντρο, θέατρο. Τι θα το κάνατε κ. Δήμαρχε; Που πήγαν τα χρήματα που είχαν εκταμιευτεί; Έχετε προσωπική ευθύνη ή ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ;
Επειδή ο Δήμαρχος  επί εφτά χρόνια δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει στο ελάχιστο το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Χειμώνιο, επειδή χάνονται χρήματα για το δήμο, επειδή κυρίως τα παιδιά μας και αναφέρομαι σ’ όλα τα παιδιά και από γειτονικούς δήμους που θα μπορούσαν να το επισκεφτούν, τον καλώ άμεσα να βρει τρόπο να το ενοικιάσει σε ιδιώτη ή να το παραχωρήσει με όρους που θα προκύψουν μέσα από Δημοκρατική και Διαλογική Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Ας παραδειγματιστεί από άλλους δήμους. Ας δει τα όμορφα αναψυκτήρια που λειτουργούν σε άλλα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. Ας δει  το τι προκάλεσε η είδηση ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα χάσει την εκμετάλλευση του κάμπινγκ της παραλίας του ΕΟΤ, του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Φτάνει πια. Ας δει και έξω από το παράθυρο. Είναι θέμα ανάπτυξης, δημιουργία χώρων εργασίας. Είναι το μέλλον των παιδιών μας. Είναι ο τόπος μας.
ΥΓ: Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τα παχιά λόγια τα χαμόγελα και τις χειραψίες, τα αφήνουμε σε άλλους.

Βασίλης Μαυρίδης

Επικεφαλής Παράταξης «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή»

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/13 21:38

    Ε.Γ.
    Παρακαλώ πολύ, μην κατηγορείται τον σημερινό ΔΗΜΑΡΧΟ (με κεφαλαία). Είναι και ο πρώτος, ο μοναδικός, ο ακατανίκητος, ο αναμάρτητος ... Φυσικά για όλα φταίνε οι άλλοι ...
    Το κακό όμως είναι, ότι αργούν να ξυπνήσουν και αυτοί που πρέπει και να αντιδράσουν. Αντιπολίτευση, φορείς, σύλλογοι, πολίτες ...
    Εκτός και αν είναι μειωμένων προσδοκιών από τον ΔΗΜΑΡΧΟ (κεφαλαία) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 21:54

    ΞΥΠΝΗΣΕΣ....... ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/13 14:23

    Ξαφνικά άρχισες να γράφεις λόγω των εκλογών. Τόσο καιρό που ήσουν???? Τώρα τα διαπίστωσες αυτά???? Έχεις χάσει το τρένο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.