28.11.13

Σήμερα η ιδρυτική συνέλευση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τη κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Κάθε μέρα διεξάγεται ένας αγώνας από τις αστικές κυβερνήσεις και τους υπερεθνικούς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, πολιτικές από τις ηγεμονίες της ΕΕ) κατά των λαϊκών στρωμάτων. Η αύξηση της ανεργίας, η καταπάτηση μισθών συντάξεων εργασιακών σχέσεων, η άνοδος του φασισμού και το κράτος έκτατης ανάγκης είναι απόρροια των μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Μέσα σε αυτό το δυσβάστακτο περιβάλλον κάνουμε το βήμα τη συγκρότηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και με το λαό καλούμαστε να φτιάξουμε τη κυβέρνηση της αριστεράς, που θα καταργήσει μνημόνια και θα ανατρέψει συνολικά τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, οικοδομώντας έτσι μια κοινωνία που θα βασίζεται στις ανάγκες του λαού, κάνοντας με αυτό τον τρόπο τα πρώτα βήματα για το στρατηγικό μας στόχο που είναι ο σοσιαλισμός του 21ου αιώνα.
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να είναι μια νεολαία αριστερή ριζοσπαστική και δημοκρατική απευθύνεται σε όλη τη νέα γενιά της χώρας. Μιας νέας γενιάς που πλήττεται καθημερινά από τη λαίλαπα του μνημονίου.
Έτσι καλούμε τους φοιτητές και μαθητές που δίνουν το δικό τους αγώνα κάθε μέρα καθώς βλέπουμε να ιδιωτικοποιούνται οι σπουδές και πολλοί νέοι να μην έχουν πρόσβαση στη μόρφωση και κατά επέκταση στο μέλλον τους. Επίσης απευθυνόμαστε στους νέους εργαζομένους που καταπατούνται τα εργασιακά δικαιώματα τους και τέλος στους νέους άνεργους που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν μια θέση στον ήλιο.
Είναι σήμερα επιτακτική από ποτέ η ανάγκη, οι νέοι άνθρωποι της χώρας μας, να προβληματιστούν, να ανησυχήσουν να έχουν κριτική σκέψη, και εν τέλει να συμπορευθούν με το ΣΥΡΙΖΑ και με τη νεολαία του, ώστε από γενιά της υποταγής να γίνουμε η γενιά της ανατροπής. Καλούμε ως νέοι ΣΥΡΙΖΑ Έβρου τους νέους και τις νέες, στην ιδρυτική συνέλευση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Έβρου που θα γίνει τη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο εργατικό κέντρο Αλεξανδρούπολης.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/13 10:45

    Δε βλέπω να σου βγαίνει Αλέξη μετά το χειμώνα. Αντέχει ο κωλοφαρδος και κωλοτούμπας Καλαματιανός και ο Σιδεροκέφαλος (aka Στουρνάρας) όσα και αν τους σέρνουμε (που God Knows του σέρνω πιο πολλά και από τα συριζοblogs τα οποία κατόπιν άνωθεν εντολής, αν δεν πάει προς Ξανθόπουλο και Βούρτση, δεν το σχολιάζουν).

    Χώρια που ξέμεινες από πυροτεχνήματα. Όχι ότι δεν είσαι ακόμα επικίνδυνος αλλά φαίνεται πως ο κόσμος έχει αρχίσει να παίρνει χαμπάρι ότι αλλού τα κακαρίσματα της "αριστεράς" και μάλιστα του ξεφτιλισμένου μεταπολιτευτικού υβριδίου, και αλλού γεννάνε οι χρυσοτόκες όρνιθες.

    Φαντάζεσαι να σου ξεφύγουν δυο-τρεις βαρβάτες επενδύσεις, να αρχίσουν τίποτε μπουλντόζες στο Ελληνικό, να εγκατασταθεί καμιά μονάδα παραγωγής, να γίνει κάτι ακόμα πιο σοβαρό; Πόσο πια να βλάψεις τη χώρα σου; Στενεύει η δεξαμενή, άντε, πόσο καιρό θα τους έχεις τους εφήβους; Είναι δυνατό να στηρίζεσαι μόνο σε τρελαμένα ανήλικα και σε απελπισμένους ανέργους; Πως θα τους ταΐσεις όλους αυτούς; Με το να τους διορίσεις σε ΔΕΚΟ;

    Are you serious????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 10:50

    Δηλαδή ήσασταν κορόιδα όταν ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και είσαστε έξυπνοι τώρα που ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΕΛ και ΧΑ ; Ω ρε μάγκα μου να μην βρίσκω και εγώ παραισθησιογόνα μανιτάρια τόσο εύκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/13 10:59

    Εμένα πάντως δεν με φοβίζουν αυτοί που είναι τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουν ό,τι παρλαπίπα τους σερβίρουν. Με τρομοκρατούν αυτοί που είναι τόσο αδίστακτοι που είναι έτοιμοι να πιστέψουν ό,τι παρλαπίπα τους βολεύει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/13 11:16

    Με αφορμή κάποια ανάρτηση ,που διάβασα για το φινλανδικό εκπαιδευτικό θαύμα μελαγχολησα.
    Τις προάλλες παμπλουτη φίλη απο την Ολλανδία (ελληνίδα) και στην κλασική μου ερώτηση σε ποιο ιδιωτικο σχολείο στέλνει τα παιδια της μου απάντησε για τα ψηλά στάνταρ της δημόσιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία, κι οτι δεν απαιτείται φοίτηση σε ιδιωτικο σχολείο.
    Σε αλλα νέα ο Πελεγκρινης δήλωσε.....
    Μερκελ τραβα την πρίζα τώρα , η ευθανασία είναι λυτρωτικη πράξη γι αυτο το έθνος των αχρείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/13 00:57

      Αϊντε τυχερουλη, με τεσσερα copy paste απο το ΦΒ το 'βγαλες παλι το μεροκαματο! αλοιμονο σε μας, που δουλευουμε στ' αληθεια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/11/13 18:51

      1. Κατ' αρχάς δε δουλεύεις 00:57, μας δουλεύεις.

      2. Πες μας τι δουλειά κάνεις και τότε θα δούμε ποιος δουλεύει πιο πολύ και πιο αποδοτικά και πιο χρήσιμα

      3. Αν 4 copy paste του ενός λεπτού από το ιντερνετ (και όχι από το FB) σε τρομάζουν τόσο και σας διαλύουν τον ψυχισμό και σας ξεγυμνώνουν, φανταστείτε τι θα πάθετε συριζάκια σε πραγματικές συνθήκες μάχης. Φανταστείτε. Μου θέλετε κι εμφύλιο τρομάρα σας και να ... αλλάξετε και την εΥρώπη!!! Και το γαλαξία!!!!

      4. Μεροκάματο προπαγάνδας βγάζει το piazza. Προφανώς και το γνωρίζεις αλλά θολώνεις τα νερά πονηρούλη...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/13 08:09

    Ξύλα φύλλα πέτρες...εδώ έχει μειωθεί ο ελληνικός πληθυσμός κατά 5% και σείς μόνοι απελπισμένοι που χάνετε την κουτάλα λέτε ότι αμπελιφιλοσοφια σας κατέβει. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΈΣ ΘΕΩΡΊΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΘΡΙΖΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΣΟΚΟΥ ΕΤΟΙΜΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΕ ΠΑΣΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ. ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΟΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΡΜΗΤΙΚΆ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/13 18:46

      Ακριβώς φιλάρα 08:09

      Ξυλα πέτρες φύλλα. Αλλά στα μούτρα σου.

      Αφού μάζεψε όλη την πασοκαρία των επιδομάτων και των καθυστερημένων και των βολεμένων ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα το παίζει δύσκολος;;;;

      βρε άιντε να αλλάξεις αγωγή μπας και σωθείς...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.