28.11.13

Αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητας ατόμων με αναπηρία στη Δράμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται στη Δράμα μια σημαντική ημερίδα, με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η διοργάνωση θα γίνει στο γήπεδο «Κραχτίδη» και θα αρχίσει στις 10.00 πμ.
Στην ημερίδα συμμετέχουν μέλη και παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Δράμας, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής, του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, το 7ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Γυμνάσιο, το 5ο Γυμνάσιο, το 2ο Γυμνάσιο, το 3ο Λύκειο και ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΑμεΑ «Αγωνιστές». Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:
  • Αγώνας βόλεϊ μεταξύ: ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και 2ου Γυμνασίου.
  • Αγώνας μπάσκετ μεταξύ: ΕΕΕΕΚ Ειδικής Αγωγής και 4ου Γυμνασίου και 7ου Δημοτικού Σχολείου.
  • Χορευτικό πρόγραμμα ΕΕΕΕΚ Ειδικής Αγωγής και 5ου Γυμνασίου Δράμας.
  • Παιχνίδια με συμμετοχή των παιδιών από όλους τους φορείς.
Πρόκειται για μια σημαντική ημερίδα για τα Άτομα με Αναπηρίες, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες και ειδικά στα ΑμεΑ, να δείξουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν περίπου 250 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.