11.11.13

Υπάλληλοι της ΠΕ Δράμας παρέδωσαν προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς οργανωμένων συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών, συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Δράμας να ενισχύσει στο μέγιστο δυνατό το κοινωνικό έργο που προσφέρει το κοινωνικό παντοπωλείο. Ο συντονισμός αυτών των προσπαθειών αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός προσφέροντας πραγματική οικονομική ανάσα στους δικαιούχους πολίτες.
Το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2013, εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Δράμας μετά από συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας, παρέδωσαν προϊόντα που συγκέντρωσαν - είδη καθημερινής ανάγκης - στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η συμπαράσταση, η αλληλεγγύη και η ευαισθησία είναι έννοιες που συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας και αυτό αποδεικνύεται μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες.
Ο Δήμος Δράμας καλεί όλους τους δημότες, να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια στήριξης συνανθρώπων μας που έχουν άμεση και πραγματική ανάγκη. Η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια έχει φέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα αλλά μπορεί να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο συμπληρώνοντας την ομπρέλα κοινωνικής προστασίας που χρειάζονται πολλοί συνάνθρωποί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.