6.11.13

Υπό καταρρακτώδη βροχή το απεργιακό συλλαλητήριο της Κομοτηνής

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε το απεργιακό συλλαλητήριο στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν τα συνδικάτα ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Εργαζόμενοι, φοιτητές, άνεργοι, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ όπου πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για δύο ώρες, ενώ μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από το απεργιακό συλλαλητήριο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/13 14:48

    Αν δεν ήταν η κωλοβροχή θα είχε χιλιάδες κόσμου...

    Θα μου πείτε, όταν λένε οι αγαπητοί δημοσιογράφοι "χιλιάδες κόσμου στις πορείες" μήπως να γίνονται πιο συγκεκριμένοι ; Γιατί χιλιάδες είναι και 5 χιλ, και 10 χιλ, και 100 χιλ, και 500 χιλ.

    Σε χιλιάδες μετριούνται και οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του Τσίπρα....2.000 στην Αθήνα,2.100 στη Θεσσαλονίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/13 00:25

    Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές και πολιτικάντηδες με τη φραπεδιά και το τσιγάρο πήγαν βολτίστα. Καπελώνουν και τους αγώνες των πραγματικών ανέργων που ήταν μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/13 08:56

    Είναι το "Βροχή στις πορείες" - το νέο "Μας ψεκάζουν";

    "Η τεχνολογία είναι στην κατοχή της κυβέρνησης από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και έγινε η επίσκεψη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο Κατάρ, στο οποίο η ηγεσία του εμιράτου αναγκάστηκε και αντιμετώπισε επιτυχώς με τεχνητή βροχή, τον καύσωνα που έπληξε τη χώρα το 2010. Η εξαγορά του «Nadir-Pro/Vonnegut» έγινε με πρόσχημα την κατάσβεση μέσω βροχής των ενδεχόμενων πυρκαγιών της καλοκαιρινής περιόδου.

    Ερωτημα: μπορουμε οντως να ελεξουμε τον καιρο; Αγοραστικε μια τετοια τεχνολογια απο το Καταρ οταν πηγε ο Σαμαρας;

    Πηγή: www.lifo.gr"

    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/43399


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/13 12:31

      Δε το συζητώ. Το ίδιο θα κάνουν και στην πορεία της 14 Νοέμβρη. Να μου το θυμηθείτε, θα βρέχει τουλούμια για να διαλυθεί η μεγαλειώδης αντίδραση στις δυνάμεις κατοχής.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.