26.11.13

Ένας χαλίφης από τον Έβρο για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Πεντέμιση μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το διάστημα μέχρι να φύγει το έτος θα έχουμε τις τελευταίες κινήσεις, όσων θέλουν να ηγηθούν ψηφοδελτίων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και  για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ!
Γνωστός εβρίτης με ισχυρό κοινωνικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό background, ο οποίος κατέχει θέση σε κρατικό οργανισμό, θέλει να γίνει χαλίφης, στη θέση του χαλίφη. Τελευταίο διάστημα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, «μειώνει» τόσο τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, όσο και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργο Παυλίδη, ενώ ήδη έχει ενημερώσει την Συγγρού (νεοδημοκράτης γαρ) πως ο ίδιος είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου που θα στηριχθεί άτυπα και «ανεξάρτητα» από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!
Καλή προσπάθεια, αλλά θα μείνει προσπάθεια! Η απόφαση έχει παρθεί από τις ηγεσίες των δύο συγκυβερνόντων κομμάτων για κοινή κάθοδο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, την οποία θα ηγηθεί ο Άρης Γιαννακίδης. Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει ο λαός, ο οποίος αυτός θα αποφασίσει ποιον θα εκλέξει Περιφερειάρχη…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/13 11:52

    ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/13 16:38

    ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ και παλι,,,ΡΟΔΟΠΑΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/13 00:10

      Δεν το κόβουμε καλύτερα . Ο κύριος τίποτα και χτύπημα στην πλάτη τέλος *

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/13 19:04

    stauro, stauro.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/13 19:36

    ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΟΠΑΚΙ ....ΡΟΔΟΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι μιλάμε για κρατικό οργανισμό και όχι για ΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.