19.11.13

Ξεκινάει επίσημα ο Μάκης Παπαδόπουλος για την μάχη στο Δήμο Καβάλας

Συνεχίζει την πορεία του προς τις εκλογές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του ανακοίνωσε πως σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα «βαφτίσια» της προεκλογικής του εκστρατείας.
Τόνισε δε πως υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος είναι ενθουσιασμένος με την ανεξάρτητη προσπάθεια του που έχει δημιουργηθεί και κατευθύνεται προς τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας στις εκλογές του 2014.
«Μιλώντας με τον κόσμο αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία και έντονοι προβληματισμοί κι έτσι βλέπουν με καλό μάτι όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Ακόμα κι αυτοί που διστάζουν, πιστεύω πως μέσα από τον διάλογο θα καταλάβουν τι αντιπροσωπεύουμε. Το ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, δεν θέλουμε όμως να χαθεί ακόμη μια γενιά γιατί κινδυνεύουμε να πούμε πως χάνεται μια γενιά», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.
Σε ότι αφορά το όνομα του συνδυασμού, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως θα είναι εύηχο, μέσα από τη ζωή και το οποίο αναδείχθηκε μετά από πολλές συζητήσεις και προτάσεις. «Ούτως η άλλως η Καβάλα είναι ο τόπος μας. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ζεστό θα είναι τόσο το όνομα μας όσο και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία, το ποσοστό των οποίων μέχρι στιγμής ανέρχεται σε 50% καθώς κάνουμε προσεκτικά βήματα μιας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ενώ μετά τις εκλογές υπάρχει μαραθώνιος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά το μέλλον της αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως τα πράγματα είναι δύσκολα και «θα έρθουν καταστάσεις τις οποίες πρέπει να προλάβουμε ώστε να μην φτάσουμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Με τις δυνάμεις που παίρνει από την δημοτική αρχή η κεντρική διοίκηση κι έτσι όπως αποδυναμώνονται οι δήμοι, κάποια στιγμή θα έρθουν σε δύσκολη θέση».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/13 14:11

    Αυτό που εξελίσσεται στην Ορφέως με τον ποδηλατοδρόμο δεν είναι ανάπλαση όπως βαπτίστηκε από το δήμο δηλ. αναδημιουργία-αναμόρφωση προς το καλύτερο-επαναφορά στη συνείδηση παλιότερων αναμνήσεων!

    Αλλά είναι παρά φύση δημιουργία- παραμόρφωση του καλύτερου προς το χείριστο- και επαναφορά του διατάσσομεν στη συνείδηση παλιότερων αναμνήσεων κ. δήμαρχε Κομοτηναίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/13 19:31

    Ο σύμβουλος του Γιαννακίδη θα έχει την απάντηση από τους δημοκρατικούς πολίτες της Καβάλας που έχουν δήμαρχο τον Σημιτσή.Κι ο Γιαννακίδης μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/13 20:47

    Πώς είπατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.