22.11.13

Στελεχώνεται το Νοσοκομείο Κομοτηνής με γιατρούς από Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη

Με αποφάσεις του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, μετακινούνται στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, τρεις γιατροί για την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών. Πιο συγκεκριμένα, ένας Ορθοπεδικός από την Θεσσαλονίκη, ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί άμεσα η Ορθοπεδική Κλινική και δύο Καρδιολόγοι (ο πρώτος τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος τον Ιανουάριο), προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες εφημεριακές ανάγκες του Νοσοκομείου.
Ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδη, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» του Ράδιο Παρατηρητής, προχώρησε και παραπέρα, προτείνοντας λύσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, θα έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, να χειρουργούν και να περιθάλπουν ασθενείς στην Κομοτηνή. Ακούστε τι είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/11/13 20:10

    Πολύ ενδιαφέρον...

    http://gr.news.yahoo.com/απλήρωτοι-εργαζόμενοι-στην-εφημερίδα-του-σεραφείμ-κοτρώτσου-έκαναν-131012882--finance.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/13 09:54

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.