22.11.13

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Δεν συναντήθηκα με την Κοινότητα Νέων δεν έχουμε οικονομικές απαιτήσεις»

Την έντονη διαμαρτυρία της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, δέχθηκε το inpost.gr σε δημοσίευμα το οποίο αφορούσε τις οικονομικές απαιτήσεις της τοπικής Εκκλησίας για την στέγαση της Κοινότητας Νέων.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κ.κ. Παντελεήμων επεσήμανε πως ουδέποτε είδε τον συγκεκριμένο σύλλογο και η Μητρόπολη δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις από έναν χώρο που δεν της ανήκει, ανεξάρτητα αν στο ΔΣ του ιδρύματος Παπανικολάου, προεδρεύει ο Μητροπολίτης. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/13 02:30

    Ή εσείς δηλαδή μας είπατε ψέμματα, ή ο Μητροπολίτης λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 16:57

      Ναι τώρα οι "αριστεροί" του πιάτσα θα ντραπούν 02:30
      οι επαγγελματίες του δουλέματος σκοτίστηκαν για τη σωστή σου επισήμανση

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/13 20:23

    Μια και μιλά με για Παιδεία και φοιτητές:

    Quiz Ποια είναι άραγε η χώρα στην οποία θαυμάζεις το κοριτσάκι που έφαγε τη σφαίρα των Ταλιμπάν επειδή ήθελε να μορφωθεί και λατρεύεις ταυτόχρονα τους εγχώριους "Ταλιμπάν" που καταστρέφουν την παιδεία καθημερινά με το μανδύα του "αγωνιστή για την κοινωνία και την Παιδεία";;;

    Όχι δεν είσαι υποκριτής. Μαλάκας είσαι αλλά δεν το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.