9.11.13

Το σοσιαλιστικό δεκανίκι του φασισμού!


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/11/13 13:19

    Ο τίτλος ταιριάζει περισσότερο στο φασιστικό δεκανίκι του αριστερισμού (ΧΑ δηλαδή που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και το αντρίστροφο)

    Αλήθεια εκείνοι οι "αγάνακτισμένοι" "δημοκρατικοί πολίτες" που είναι χαμένοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/13 13:20

    Laughαζάνης στη βουλή:

    "ναι είμαι κομμουνιστής"

    ο κόκκινος φασίστας παραδέχεται πως είναι φασίστας και καμαρώνει για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/13 13:49

    Συζήτηση με μέσης ηλικίας κάτοικο Βερολίνου μπροστά στο τοίχος:
    Κυρία – Aυτό εκεί ήταν το σπίτι μας. Λόγω τύχης και συγκυριών, αν και μέναμε στο ανατολικό μέρος, μετακομίσαμε λίγο πριν σηκωθεί το τείχος. Οι φίλοι μου δεν ήταν τόσο τυχεροί, άλλοι χάθηκαν, άλλοι ζουν με ουλές στη ψυχή τους. Το μνημείο αυτό δεν περιγράφει την κατάσταση και το πόνο που ζήσαμε, ήμασταν όλοι παιδιά που γεννήθηκαν στον πόλεμο και πληρώναμε αμαρτίες γονέων. Πέσαμε από τον ένα φασισμό, τον δεξιό, στον άλλον, τον αριστερό.
    Εγώ - Το ξέρετε ότι στη χώρα μου έχουμε ένα από τα ισχυρότερα κομμουνιστικά και άλλα αριστερά κόμματα που τάζουν ακόμα αριστερό παράδεισο και μπορεί να γίνουν και κυβέρνηση;
    Κυρία - This must be a joke, right?
    Gianni T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/13 08:33

      Κυριε 13.49 οι ανθρωποι μπροστα στην αχαριστια τους στην καλοβολη τους, στην γκρινια τους, και στο να "φανε"οσο περσσοτερα μπορουν, στα προσωπικα συμφεροντα τους (αυτα ηταν που διοικουν χρονια την χωρα και οχι ποιος ειναι καταλληλος για αυτην) και στον δεξιο ή αριστερο "καλο" που εχουν στο κεφαλι τους οτι ταχα υπαρχει αριστερος 'η δεξιος παραδεισος, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.