4.11.13

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων για τις απολύσεις στη ΣΕΚΑΠ

Πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2013, οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις συναδέλφων τους.
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στην πλατεία Ρολογιού όπου είχαν αναρτήσει πανό και διένειμαν στους διερχόμενους ενημερωτικά φυλλάδια για όσα συμβαίνουν σήμερα στο εσωτερικό της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη γιατί, όπως υποστηρίζουν, σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, οπότε και πέρασε η διοίκηση της ΣΕΠΑΚ στα χέρια του, προχώρησε σε συνολικά δεκαέξι απολύσεις συναδέλφων τους και έθεσε σε διαθεσιμότητα άλλους έντεκα.
Να σημειωθεί πως από σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία, ενώ προτίθενται να συμμετάσχουν και στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, στις 6 Νοεμβρίου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/13 08:39

    Τρίτη μέρα μετά τη δολοφονία 2 παλικαριών συμπολιτών μας και τον βαρύτατο τραυματισμό του τρίτου από - καταπώς φαίνεται - αριστεροαναρχικούς "λαϊκούς αγωνιστές" και το πιάτσα και οι στημένοι σχολιαστές του μώκο. Ελαφρολαϊκό πρόγραμμα και μώκο. Όταν καθαρίσαν τον Φύσσα ίδρωσε για να δείξει αυτό που συνέφερε τους μπαχαλάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 11:47

      τι λες ρε 8 και 39;

      Κάτσε πρώτα να ανεξαρτητοποιηθεί ο Χατζηοσμάν, μετά να παίξει φιλικό ο Πανθρακικός με τη Μπάγερν, να γκρεμισθούν 3-4 φούρνοι στην πόλη και μετά ΙΣΩΣ η πιάτσα βάλει κάποια ανάρτηση συναφή με τη δολοφονία των νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής από τους πιθανότατα αριστερούς (αν έχει που δεν έχει τελικά κάποια σημασία αυτή η ταμπέλα) "εκδικητές"

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.