4.11.13

Με επιτυχία διοργανώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες TAE KWON DO στη Δράμα

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων Αθλητικού  TAE KWON DO που πραγματοποιήθηκαν στη Δράμα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η πόλη έχει τη δυνατότητα και μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία πολύ μεγάλες διοργανώσεις.
Με την υποστήριξη του Δήμου της Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Παίδων – Κορασίδων TAE KON DO (ITF) 2013, κατά το διάστημα 1 έως 3 Νοεμβρίου στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Κραχτίδη. Η πόλη της Δράμας, φιλοξένησε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός αφού ο αριθμός των συλλόγων που συμμετείχαν ανήλθε στους 80, με δεκάδες αθλητές και συνοδούς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι και διέμειναν κατά τη διάρκεια του τριημέρου στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.