1.11.13

Καλό μήνα! Πόσο γοητευτική είναι η Ρώμη από χθες…


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/13 13:14

    Εκείνη η μαυροκόκκινη σημαία σαν ψιλοσβάστικα μου φαίνεται... Πώς λέμε Χρυσή Αυγή;;; Κάπως έτσι!!!

    Θα μου πεις κάπως έτσι, δυναμικά, δεν είχαν ξεκινήσει και οι Ναζί;;; Σαν αυτό το αληταριό με τις (σούπα πια) μάσκες των και καλά "επαναστάτων" του V και των anonymous

    Να πάτε ρε στην Κίνα και τη Βραζιλία και τη Ρωσία να πουλήσετε αγανάκτηση. Θα σας περιποιηθούν καλά οι σωτήρες μας (κατά Τσίπρα και ψεκασμένους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ΠΑΣΟΚ είναι ρε φίλε! Στήριξε τώρα Σαμαρά, Φαήλο, Δένδια και τ' άλλα παιδιά και άσε τους άλλους...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/13 00:37

    Απο χθες η επανασταση στην Ρωμη και στην Ελλαδα ο εμφυλιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουμπεκι κανατε? αυτοι κυριοι που το παιζετε "δημοκρατες" ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν ειναι που ειναι ο ανθρωπισμος σας? Δυστηχως δεν υπαρχει ανθρωπισμος υπαρχουν συμφεροντα (οχι τωρα παντα υπηρχαν) οπως παντα υπηρχαν μανες που τωρα κλαινε χθες 2 παλικαρια και πριν απο περιπου 40 μερες αλλο ενα και οι 3 οι ψυχες σκοτωθηκαν για το ΤΙΠΟΤΑ, μακαρι να σταματησει αυτο το μακελειο των 2 ακρων εδω, γιατι αν δεν σταματησει θα ειναι χειροτερο απο οποιαδηποτε οικονομικη κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.