1.11.13

100 εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

O Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι σχετικοί έλεγχοι και πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές για την προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης 2013, ποσού σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που αφορά σε 660.000 χιλιάδες παραγωγούς σε όλη την Επικράτεια.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης το συνολικό ποσό έφτασε στα 99.277.570 ευρώ που αφορούν σε 52.229 χιλιάδες παραγωγούς. Ειδικότερα στη Ροδόπη πραγματοποιήθηκαν συνολικά πληρωμές ποσού 27.690.378 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε 14.588 παραγωγούς.  Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής ο κ. Μπαμπασίδης τόνισε πως «διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες που επένδυαν στην αποτυχία μας και ευελπιστούσαν σε μη πληρωμή του αγροτικού κόσμου».
Στο μεταξύ ήδη, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται, τόσο για το καταβληθέν ποσό, όσο και για τυχόν προβλήματα ή σφάλματα κατά την υποβολή της αίτησής τους και για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η πληρωμή της προκαταβολής. Η πληρωμή των δικαιούχων με προβλήματα θα γίνει μετά τη διόρθωση των σφαλμάτων με την εξόφληση της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, που προβλέπεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/13 13:15

    Είδες ο Χατζηοσμάν;;; Είδα να λες. Δεν πρόλαβε να βγει από τα αρμόδια γραφεία και χέστηκε η Περιφέρεια στο ρευστό!!!

    Είναι και η δίοδος προς Βουλγαρία ανοικτή, θα καλοπεράσουν οι αγρότες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.