2.10.13

Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου … ο τιμωρός! #nazis_behind_bars

Ο υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου δεν είναι μόνο έκθετος στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στον ελληνικό λαό, καθώς του έδωσε για λίγα 24ωρα την ελπίδα πως η κοινωνία μας τέλειωσε με την Χρυσή Αυγή.
Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει την χώρα από τον σοβαρό νεοναζιστικό κίνδυνο. Δεν θέλει, γιατί ένα τμήμα της ΝΔ θεωρεί τους φιλοχιτλερικούς ξαδελφάκια με κάποιες παραξενιές και δεν μπορεί, γιατί είναι παντελώς ανίκανη να διεκπεραιώσει τέτοιες σοβαρές ιδεολογικές υποθέσεις. Αδελφοκτονία…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/13 19:22

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ? Μουγκαμάρα έπεσε στο "συνταγματικό τόξο" και στους οπαδούς του! Μήπως ψάχνουν κι αυτοί ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ της Χ.Α.? Πολλές καταχωρήσεις στο blog αλλά σε καμμιά δεν βλέπω σχόλια! Που πήγε η εφράδεια των προηγούμενων ημερών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/13 00:45

    της ομάδας Καραμανλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.