2.10.13

Λίγο πριν τον πολιτικό του θάνατο ο Σαμαράς παραληρεί! #nazis_behind_bars

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Peterson Institute for International Economics στις ΗΠΑ, συμψήφισε όσους τάσσονται κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ με την δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής!!!
Ο Σαμαράς «φωτογράφισε» μ’ αυτήν του την δήλωση μία μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου κι ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς στην Ελλάδα.
Λίγο πριν τον πολιτικού του θάνατο ο Αντώνης Σαμαράς, βάλθηκε να ξεπεράσει τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο σε παραλήρημα! Ο Αντώνης Σαμαράς, εν έτει 2013, είναι πλέον ένας διακεκριμένος αξιωματούχος του ελληνικού μεταεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς. «Καλός» φασίστας απ’ τους λίγους…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/13 19:21

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ? Μουγκαμάρα έπεσε στο "συνταγματικό τόξο" και στους οπαδούς του! Μήπως ψάχνουν κι αυτοί ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ της Χ.Α.? Πολλές καταχωρήσεις στο blog αλλά σε καμμιά δεν βλέπω σχόλια! Που πήγε η εφράδεια των προηγούμενων ημερών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/13 17:02

      Υπαρχει και μια λεξη που λεγεται ΥΠΟΜΟΝΗ συντροφε την οποια αποδειχθηκε οτι δεν την εχουν τα πρωτοπαλικαρα της Χρυσης Αυγης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στην Ελλαδα πρωτη φορα μπαινει αρχηγος κομματος στην φυλακη, και θα επρεπε να ειναι μεσα και τα πρωτοπαλικαρα του μονο και μονο για την συμπεριφορα τους βγαινοντας απο την ΓΑΔΑ. Που ειναι εκεινα τα παλλικαρια που περνουσαν τις γριουλες χερι χερι απο το ενα πεζοδρομιο στο αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/13 17:06

    Σας αρεσει δεν σας σας αρεσει η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι ο Σαμαρας ξεμπροστιασε την Χρυση Αυγη !!! και ολα τα αλλα τα ακουμε βερεσε !!Τωρα αν παραλυρει λιγο πριν τον πολιτικο του θανατο αυτο θα το δειξει ο χρονος και οι καλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/13 23:07

      Μπορουσε να κανει κι αλλιως, με τετοιο κωλοχερο που εφαγε απο την ΕΟΚ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/13 08:16

      Ο Σαμαράς ήταν απλά κωλόφαρδος ή ... τυχόφαρδος αν προτιμάτε. Αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας τώρα θα αλώνιζε ο Κασιδιάρης. Κάτι σαν τη βόμβα του Ξηρού που του έσκασε και πιάσαν τους 17Ν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/13 08:59

      Καλα ζησε εσυ στον κοσμο σου.Η ΑΛΗΘΕΙΑ μαστορα ειναι πως εισαι μακρια νυχτομενος.εντολες ανωθεν αλλιως θα εκανε την παπια οπως τοσο καιρο.Οσο για τις καλπες..αλλη πονεμενη ιστορια αυτη.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.