26.10.13

Αντιμέτωπος με καθηγητές που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ο Κεδίκογλου στην Κομοτηνή

Αντιμέτωπος με τους εκπαιδευτικούς, που πρόσφατα μπήκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ήρθε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου στην Κομοτηνή.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/13 13:41

    Για να μην λέμε κι ότι θέμε η κυρία Πατήρη του ΚΚΕ και ο Στεφανίδης του ΣΥΡΙΖΑ που έκραζαν δεν είναι σε διαθεσιμότητα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Έλειπε φαινεται ο Δαπέργολλας του Καμμένου άιντε και καμιά ώρα στα σχολεία για μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/13 13:45

    Για τα ιδαίτερα που πληρώνουμε στους κράχτες θα πουν τίποτε ή θα βγάλουμε ονόματα για να μην μας δουλεύουν?
    Και τι είπε η κυρία για ύπνο, που κάθεται 5 μήνες το χρόνο με το μέγιστο 21 ώρες την εβδομάδα που επειδή τις αύξησαν σε 23 κάνουν λευκή απεργία και ξύνονται στις τάξεις όταν δεν ψέλνουν υποκριτικά στην εκκλησία ή όταν ξαδειάσουν από τις πορείες της βόλτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/13 16:53

      Πέστα μεγάλε 13:45!!!!!!!!!!

      Μόλις καταργηθούν τα φροντιστήρια και γίνεται κανονικό μάθημα στα σχολεία, και όποιος δεν μπορεί να αποδώσει απολύεται, τότε μάλιστα , να στριμώξουν τον Κεδίκογλου οι ... "καθηγητές" μας......

      Οι μόνιμοι του δημοσίου!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/13 08:55

    Ο αληθινός εκπαιδευτικός δεν ασκεί ΠΟΤΕ την εξουσία του ρόλου του ,για να μετατρέψει τους μαθητές του σε πιονάκια και σκουριασμένες βίδες των δικών του στενών αδυναμιών, προτιμήσεων και επιθυμιών. Στέκεται ΠΑΝΤΑ στο ύψος εκείνο που βοηθά τα παιδιά να υπάρξουν ως αυτοδύναμα, αυτάρκη και αυθύπαρκτα όντα της δικής τους ζωής, με τα φτερά τους, με την κρίση τους και με τη δυναμική τους...
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.