3.10.13

Παρουσιάστηκε το πρώτο ΚΔΑΥ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που λειτουργεί στη Δράμα

Η παρουσίαση των εγκαταστάσεων του νέου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου Δράμας, που είναι έτοιμο να λειτουργήσει στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης,  πραγματοποιήθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ από το Δήμαρχο Δράμας και πρόεδρο της Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΔΙΑΑΜΑΘ) Κυριάκο Χαρακίδη. 
Η ενημέρωση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και του Αντιπερειφερειάρχη της ΠΕ Δράμας Γιάννη Ξανθόπολου. Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη δομή που  αποδεικνύει όχι μόνο την ετοιμότητα του Δήμου Δράμας να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης αλλά το πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται πλέον ο Περιφερειακός Σχεδιασμός σχετικά με την έναρξη του προγράμματος.
Το ΚΔΑΥ που είναι και το πρώτο που θα λειτουργήσει πιλοτικά στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, έχει άμεση σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Δράμας και τις κοινότητες, μιας και θα εκλείψουν πλέον οριστικά οι ανεξέλεγκτοι χώροι απόθεσης απορριμμάτων και οι χωματερές ενώ θα μειωθεί και ο όγκος των μη ανακυκλούμενων υλικών, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για το περιβάλλον.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/10/13 08:44

    Το ΚΔΑΥ δεν είναι του Δήμου Δράμας, είναι της ΔΙΑΑΜΑΘ. Απλά βρίσκεται στη Δράμα. Η λειτουργία του είναι μέσω της ΔΙΑΑΜΑΘ. Αυτός ο περίφημος Περιφερειακός Σχεδιασμός ταλαιπωρεί εδώ και τόσα χρόνια την Περιφέρεια. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεμπλοκάρει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.