3.10.13

Τα στοιχεία κατηγορουμένου από την Ορεστιάδα για αποπλάνηση ανηλίκων έδωσε η αστυνομία

Την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων αντιμετωπίζει ένας 43χρονος, τα στοιχεία του οποίου, καθώς και φωτογραφίες του, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές πρόκειται για τον Γιώργο Πιντίδη του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία, κάτοικο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας. Όπως έγινε γνωστό ο 43χρονος είχε συλληφθεί στις 11 Οκτωβρίου του 2012 στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό ένταλμα του ανακριτή για αποπλάνηση ανηλίκων.
Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κατηγορείται πως κατά το έτος 2011 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις με τέσσερις ανήλικες άνω των 12 και κάτω των 15 ετών, ενώ επιπλέον παρήγαγε πορνογραφικό υλικό, στο οποίο συμμετείχαν ο ίδιος, αλλά και τα ανήλικα κορίτσια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
• αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση,
• αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 14ο όχι όμως το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση,
• εξώθηση ανηλίκου, που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη, να παρίσταται σε ασελγή πράξη μεταξύ άλλων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση,
• παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση,
• παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα διαρκέσει μέχρι την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από ενδεχόμενες νέες πράξεις του στο μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25520-26300 και 25520-81806 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.