5.10.13

Η Λαϊκή Συσπείρωση αλληλέγγυα στον αγώνα των γονέων του Νηπιαγωγείου Δικαίων

Με ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ορεστιάδας, εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους γονείς του Νηπιαγωγείου Δικαίων που αποφάσισαν την επ’ αόριστο αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η πρώτη δημοτική παράταξη που δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των γονέων από τα Δίκαια Έβρου, οι οποίοι διεκδικούν να στελεχωθεί το Νηπιαγωγείο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό, για να λειτουργήσει ως διθέσιο (το σύνολο των νηπίων και προνηπίων είναι 27) και να λειτουργήσει και το ολοήμερο στο οποίο έχουν εγγραφεί 15 παιδιά. «Στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που συνεχώς υποβαθμίζει τη Δημόσια εκπαίδευση περιορίζοντας τα κονδύλια, μια πρέπει να είναι η απάντηση, ΑΓΩΝΑΣ με ενότητα γονιών και εκπαιδευτικών για παιδεία Δημόσια Δωρεάν και αναβαθμισμένη. Και στον αγώνα αυτό πρέπει να συμπαρασταθούν και όλοι οι μαζικοί φορείς της περιοχής», αναφέρει η ανακοίνωση.
Παράλληλα, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ορεστιάδας, καλεί μέσα από την ανακοίνωση της το Δήμαρχο Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά, την Ένωση γονέων, το Σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των γονέων του Νηπιαγωγείου Δικαίων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/10/13 14:32

    Είμαστε εσχατιά ας το καταλάβουν όλοι οι χαμουντζήδες χαμπάρι δε έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.