30.10.13

Όταν ο Γλέζος αντιπολιτεύεται τον Τσίπρα … και η μνήμη χρυσόψαρου!

«Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πειστική για το που θα βρούμε τα λεφτά», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος στο ΒΗΜΑ FM και στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.
Βέβαια ο ίδιος, στην παρουσίαση του επικαιροποιημένου εκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθηναΐδα, τον Ιούνιο του 2012, όπου διατυπώθηκαν και οι θέσεις του κόμματος για την οικονομία, ο ίδιος χειροκροτούσε στην πρώτη σειρά! Γεράματα ή μνήμη χρυσόψαρου;…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/13 15:17

    Καλά να πάθετε που τον ηρωποιήσατε. Και ο ένας και ο άλλος είναι για τα πανηγύρια. Συγκυριακά είναι σωστότερος ο ένας από τον άλλον. Απλά ο Γλέζος αν και σαλεμένος, είναι πιο έντιμος γιατί τα έφαγε τα ψωμιά του και το δείχνει η ιστορία του. Ο Τσίπρας σπιθαμιαίος νάνος μπροστά του. ΚΑνενός η άποψη δεν είναι σοβαρή. Δύο όψεις της ίδιας καταστροφικής συντήρησης σε παλιές δοξασίες.

    Πάντως δεν έχει κι άδικο ο Γλέζος για το - το ποιο;;; - οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η επίθεση του πιάτσα εναντίον του το στοιχειοθετεί ακόμα παραπάνω αυτό το συμπέρασμα. Με το γελοίο επιχείρημα ότι στην παρουσίαση του προγράμματος χειροκροτούσε λέει άρα.... Πω πω σοβαρά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/13 19:50

    Τώρα τα βάζετε και με τον Γλέζο που μέχρι χθες ήταν ο ήρωας της αντίστασης?Η ηθική της αριστεράς με την οποία καμία σχέση δεν έχει ο Αλέκσης κι η παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/13 08:55

    Το Γλέζο περίμενα για να πειστώ για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πειστική απάντηση για το που θα βρει τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/13 08:56

    Ερώτηση: Αυτό που κατάλαβε ο παππούς Γλέζος στα 100 του, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ;

    Απάντηση: Χρειάζεται να γίνουν 100 κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/13 08:57

    Δηλαδή ρε μπάρμπα Μανώλη, τα 300 δις που θα πάρουμε απο τις Γερμανικές αποζημιώσεις..τις ξέχασες..?

    Τον Στρατούλη πο θα σκίσει το μνημόνιο έξω απο την Βουλή..τον αγνοείς...?

    Δε ντρέπεσαι ρε κωλόγερε να τα ξεχνάς αυτά;;;; Ντροπή σου!!!! Γρήγορα στη Βραζιλία, την Κούβα, τη Βενεζουέλα, τη Β. Κορέα να θυμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/13 12:52

    Ο Γλέζος έχει "εξαργυρώσει" την αντίσταση που έκανε όσο κανείς άλλος αντιστασιακός, με βουλευτιλίκια σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με περίοπτες θέσεις στα Επικρατείας πάντα. Ποτέ δεν εκλέχτηκε από το Λαό που υπηρετεί.

    Χαζός όμως δεν είναι. Καταλαβαίνει πως όταν είσαι στο 4% μπορείς να αμολάς ότι κοτσάνα θες, όταν όμως διεκδικείς την εξουσία πρέπει να μιλήσεις για την ταμπακιέρα. Και βλέπει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ταμπακιέρα δεν έχει και δεν θέλει να έχει. Γι' αυτό κι αυτός και άλλοι, θα την κάνουν με την πρώτη ευκαιρία και στον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα απομείνουν οι παλαιοί ΠΑΣΟΚοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.