8.10.13

Όνειρα βλέπουν κάποια ΜΜΕ για τις παραιτήσεις μελών από την παράταξη Λαμπάκη

Η Δημοτική Παράταξη Δήμου Αλεξανδρούπολης «ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ» σε ότι αφορά τις παραιτήσεις μελών της ανακοινώνει ότι:
1. Ο Γκιουμουσίδης Χρήστος ανεξαρτητοποιήθηκε από σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης πριν από 1,5 περίπου έτος. Τούτο δε έγινε όταν απέκτησε εξαρτημένη σχέση εργασίας με την εταιρία «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.» και την «ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».
2. Ο Κανδύλης Νικόλαος δεν εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και έπαψε από την επόμενη των εκλογών κάθε επαφή με την παράταξη.
3. Ο Δέδογλου Αθανάσιος, σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φερών από τον Ιανουάριο του 2011 ουδεμία σχέση έχει με την παράταξη, διότι παρέβη βασικούς κανόνες του καταστατικού της παράταξης.
4. Ο Γκιντίδης Χρήστος παραμένει εντός παράταξης.
Η παράταξη «ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ» είχε περίπου 140 υποψηφίους στις εκλογές  του 2010 και περίπου 2.500 μέλη. Άραγε τι ήταν αυτό που παρακίνησε μέρος των ΜΜΕ να ΘΥΜΗΘΕΙ τους τρεις ανθρώπους και τον τρόπο που λειτούργησε ο καθένας τους πριν 1,5 χρόνο ο πρώτος και 3 περίπου χρόνια ο δεύτερος και τρίτος εξ αυτών και οι οποίοι ουδέποτε αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της παράταξης μας;
Τον λόγο γνωρίζουν οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης που στερούνται αντικειμενικής ενημέρωσης από τη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Η παράταξη μας απλά επισημαίνει ότι το ρεπορτάζ έγινε κατά πάγια τακτική τους αντιδεοντολογικά, χωρίς καν να ερωτηθεί εκπρόσωπος της παράταξης, «καταχωρώντας» τουλάχιστον χλιαρά την άποψη της παράταξης!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/13 20:02

    θελω να σου θυμησω πιατσα μιας και εισαι απο τους βασικους υποστηρικτες του Λαμπακη και γραφεις ορισμενες φορες κειμενα του,οτι το καλυτερο για τον Γκιουμουσιδη το εχεις γραψει εσυ.

    Σου το θυμιζω http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8800.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΩΤΕΙΝΗ9/10/13 07:31

      ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ PIAZZA ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/13 00:11

    Διάλυση Λαμπάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/13 06:57

    Του κ. Πετρίδη η επανεκλογή είναι πλέον εξασφαλισμένη μετά την ανακοίνωση της «υποψηφιότητας» του κ. Μαρούδα, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
    Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ελεύθερη συζήτηση στο ξενοδοχείο Δημόκριτος και η γραμματεία της παράταξης αποτελούμενη από την Ελένη Λαφτσή, τον Τάκη Μουμτζίδη, τον Χριστόφορα Σαρχοσίδη και τον Δημήτρη Ζάχο καλούν όσους θεωρούν ότι μπορούν να συμπορευτούν μαζί τους σε αυτό το εγχείρημα.
    Εγχείρημα με μεταχειρισμένα μπάζα είναι, άλλες ήταν οι προσδοκίες του λαού από τον ΣΥΡΙΖΑ που στις τελευταίες εκλογές συμπορεύτηκε και ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/13 10:05

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΓΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!!! ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗ!!!!!! ..... ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/13 17:28

      Ο Μαρούδας με Παναγιωτακόπουλο η @@@ με την βούρτσα.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.