4.10.13

Συνάντηση Δημάρχου Κομοτηνής με τον Πύρρο Δήμα

Την επίσκεψη του Ολυμπιονίκη, Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα, δέχθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης. Ο κ. Δήμας, βρέθηκε στην περιοχή μας, προκειμένου να παρακολουθήσει την άσκηση «Παρμενίων».
Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία ήταν παρών και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Περπατώ» και δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, και ειδικά της άρσης βαρών. Για τον λόγο αυτό, κλήθηκαν και παράγοντες του αθλήματος της άρσης βαρών στην περιοχή μας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/13 15:50

    Τον διόρισαν λοχαγό και πληρώνεται όπως όλοι οι ολυμπιανίκες χωρίς να έχουν πάτήσει ούτε μια μέρα στο Στρατό στη δουλειά τους.Τώρα θυμηθηκε να παρακολουθήσει τον Παρμενίωνα μπράβο του !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.