30.10.13

Λευτεριά στο Παλαιό Ψυχικό! Αλληλεγγύη στη συναγωνίστρια Φωτεινή Πιπιλή

«Είμαι ίσως η μόνη που τολμώ να πω “έλεος πια με την αστική τάξη”». Με αυτή τη φράση η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή άρχισε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 να διατυπώνει τις ενστάσεις της για το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων αλλά και τις επιφυλάξεις της για τις αντιδράσεις των συναδέλφων της από την περιφέρεια για τη φορολογία των αγροτών.
«Κατανοώ ότι οι βουλευτές της περιφέρειας κάνουν κι αυτό που επιβάλλει το Σύνταγμα: Εκπροσωπούν, δηλαδή, τον κόσμο της περιφέρειας. Είναι υποχρέωση του βουλευτή, σε οποιοδήποτε κομμάτι της διαβούλευσης, να προτείνει όπως έχω κάνει εγώ, χωρίς να το έχω δώσει στη δημοσιότητα, τι θα γίνει με την εξωφρενική φορολόγηση των ακινήτων στο Παλαιό Ψυχικό»!!!
Συνεχίζοντας την αέναη μας περιπλάνηση στην τρίτη ηλικία, πρέπει να γράψουμε πως και η Ελίζα Βόζεμπεργκ υποστηρίζει τα λεγόμενα της «συντρόφισσας» Φωτεινής Πιπιλή! Τα δυο θηλυκά πόκεμον της ΝΔ συμπληρώνουν αισίως τα 150 χρόνια ζωής και η μαλάκυνση εγκεφάλου είναι εμφανής!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/13 15:19

    Γιατί άδικο έχουν;;;; Οι αγρότες για πελατειακούς λόγους απέξω να καλοπερνάνε και οι ιδιοκτήτες αστικών ακινήτων να τσεκουρώνονται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θηλυκά πόκεμον"... κορυφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.