24.10.13

Στο διάλλειμα για την «ανασυγκρότηση» της Κεντρο»αριστεράς»…

…ο Βενιζέλος υπογράφει Προγραμματική Συμφωνία με τη ΝΔ!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/13 12:09

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΠΕΝΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/13 13:11

    Στον καλύτερο ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Αθήνας έστειλε το γιο του ο Αλέξης Τσίπρας. Και καλά έκανε. Και σε ιδιωτικό δημοτικό θα τον στείλει και σε ιδιωτικό γυμνάσιο. Και όταν με το καλό τελειώσει από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο που μέχρι τότε φαντάζομαι να έχει ιδρυθεί, σε κάποιο αντίστοιχο ιδιωτικό του εξωτερικού θα τον στείλει για μεταπτυχιακά, καλά να είναι ο άνθρωπος και η οικογένειά του. Οι γονείς πρέπει να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους εφόσον έχουν τη δυνατότητα. Το πρόβλημα είναι γιατί η Αριστερά του Αλέξη Τσίπρα κάνει ότι μπορεί για να απολαμβάνουν ολοένα και χειρότερη παιδεία τα παιδιά που επιλέγουν τη δημόσια εκπαίδευση. Γιατί ποτέ δεν έκανε μια θετική και εφαρμόσιμη πρόταση μεταρρύθμισης; Γιατί πάντοτε υπερασπίστηκε το υπάρχον; Γιατί ποτέ δεν κάλεσε τους δασκάλους και τους διευθυντές να σκύψουν με περισσότερη ζέση πάνω από τους μαθητές τους; Γιατί δεν ζήτησε πρώτη αυτή την πιο αυστηρή και δίκαια αξιολόγηση δομών και προσωπικού; Διότι αυτή η Αριστερά επιφυλάσσει πάντοτε τις χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τις ιδιωτικές. Γιατί νομίζει ότι έτσι θα τους αναγκάσει να επαναστατήσουν και να τη φέρουν στην εξουσία. Μόνο που έτσι συμβάλει και αυτή στον εθισμό τους στην αθλιότητα και τους διαπαιδαγωγεί στη μιζέρια. Και τους ευνουχίζει. Πως περιμένει μετά να επαναστατήσουν; Τελικά η Οκτωβριανή Επανάσταση έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.